33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Sippie
    mondjuk ha címek helyett mégtöbb csilliárdot akar keresni, a már így is megszámolhatatlan pénze mellé, az elég csalódás keltő lenne
  • bakkerman
    kavarják a szart a médiában elég szépen :)

„Emlékszem, amikor Barcelonában éltünk, nagyon közeli barátok voltunk, már több éve ismertük egymást. Én épp akkor kerültem az Espanyolhoz, Lionel pedig már a Barcánál volt. Aztán két nappal azután, hogy a Cityhez kerültem, Manszur sejk megvette a klubot, Lionel pedig azóta is emlegeti, remek időben váltottam a City mezére. Messi sokat kérdezősködött a Cityről, de még én sem tudtam sokat mesélni róla akkor. Viszont azóta is gyakran szóba kerül ez a téma” – nyilatkozta Pablo Zabaleta.
  • [HUN]FaTaL
    Line-up on training today: Pinto - Puyol Pique Mascherano Montoya - Xavi Song Iniesta - Pedro Cesc Neymar [md]

Mondom én, hogy Puyol lesz a balhátvéd. :) Lehet, hogy nem a leggyorsabb, de nem is kell támadnia (nem árt, ha nem szaladgál fel mindkét szélső hátvéd) és jó helyezkedéssel kompenzálhatja a sebességkülönbséget. És nem a Bayern München az ellenfél :D
  • bakkerman
    nem ma volt azért :D
  • Jakuza1
    Mint a BL donton ? :P
  • bakkerman
    hehehe :DDD
  • bakkerman
    Pep Guardiola - Ilyen a csúcsfoci

kötelelező darab,ott a helye a polcon!
  • bakkerman
    csak van annyi esze a mesternek hogy nem rakja be Carlest szélsővédőnek,mert futni azt már nem nagyon tud az acélember
  • Sippie
    na ennyi. Mire jön az atletico kb ificsapattal tudunk majd kiállni :D
  • tobias88
    Várható volt, Adriano mindig lesérül
  • [HUN]FaTaL
    Pont most akartam írni.

Ki lesz a szélső hátvéd? Montoya és Puyol?
  • bakkerman
    A Granada legyőzése után nem sok ideje marad a pihenésre a csapatnak, mert kedden este már az Ajax elleni idegenbeli BL-meccs következik. Adriano biztosan nem lesz ott Hollandiában, miután a szombati bajnokin bokaszalag húzódást szenvedett.

ezt kajak nem hiszem el
  • tobias88
    Messze van még az a meccs. Bl-ből már továbbmentünk, így ott lehet pihentetni, ráadásul december az közel se annyira terhelt hónap. Látod hogy tegnap is egyből lekapta a 70. percben Sanchezt meg Busquets-et
  • Sippie
    sőt, simán benne van a pakliban hogy minket is elvernek és máris pontegál lesz, amilyen sérüléshullám van nálunk :/
  • tobias88
    Te honnan tudtad hogy gálázni fognak? Csak 22:00kor kezdődött el
    Atma-t ez a 6-0 után azt hiszem komolyan kell lenni, ilyenre tényleg csak a nagy csapatok képesek, bajnok esélyesek, legalább annyira mint a Madrid
  • bakkerman
    Na gálázik a második számú madridi csapat is,CR-t lerugták
  • Effe88
    na majd meglátjuk:)
  • [HUN]FaTaL
    *cimborák
  • [HUN]FaTaL
    Biztos le fog, főleg oda. Országos cimborik Zlatannal :DDDD
  • bakkerman
    ha nyárig legalább havi rendszerességgel kijönnének a hírek meg spekulációk hogy távozik,akk elgondolkodnek,d addig fölösleges :)
  • Effe88
    de megnézném az arcotokat, ha tényleg lelépne:D:D
    (szerintem lefog nyáron:D)

psg city simán kifizetne 250 milliót:D
  • bakkerman
    még az eligazolása előtt bemutatta a közönségnek a legújabb díját

:ADSSDG:sdsdg
  • bakkerman
  • tobias88
    Az a csel a fiatal kölöktől a 2 védő között nagyon szép volt meg a következő védő mellett és szépen eltolta, lövés már nem volt az igazi
  • [HUN]FaTaL
    Bartra kurva jó, nekem Sergi Roberto játéka is tetszett, Montoya is egyre jobb.

Adamo felépítése is jó, később még lehet belőle valami.

Ritka nagy favágó csapat volt ma ez a Granada.
  • tobias88
    Gyermetegen játszott ma ez a Granada, mindkét 11es elkerülhető lett volna, felesleges szabálytalanságok voltak ugyan úgy, mint a piros
  • bakkerman
    4-0 Pedro,sima 3 pont,szép volt!
  • bakkerman
    3-0 Alexis :)
  • tobias88
    Egész szezonban kaptunk 1 db 11est, most meg kettőt egyből. Mindkettő jogos volt, nem is az a lényeg csak eddig valahogy nem akarták befújni nekünk a jogos 11eseket se
  • bakkerman
    SPORT2

• Sippie
    Szerintem Videoton, nem véletlenül küldtél el Xanyit
  • Sippie
    ja, tökre elárultnak tűnt egész szezonban :D
  • [HUN]FaTaL
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • bakkerman
    sport tv fészbuk oldalán meg már kinnt is van egy szvazaás,hogy távozik-e nyáron Messi,és ha igen,hol tudnák őt elképzelni az emberek...

agyfasz :DDDD
  • tobias88
  • bakkerman
    A spanyol Punto Pelota tévéműsorban nyilatkozó Francois Gallardo újságíró óriási szenzációra – vagy hatalmas kacsára – lelt, szerinte a Barcelona négyszeres aranylabdás labdarúgója, Lionel Messi a nyáron elhagyja a katalán klubot, mert anyagi természetű nézeteltérése támadt a vezetéssel.

„Messi ügynökei és a Barcelona között egy hónapja nincs semmilyen kapcsolat – állította az újságíró. – A játékos úgy érzi, hogy elárulták őt, és ezért úgy döntött, hogy a szezon végén elhagyja a klubot. Ténynek vehető, hogy időközben már szóbeli megállapodást kötött egy másik klubbal, és február, március környékén megkezdődnek a tárgyalások az átigazolásáról.”

:ASADSSDGSG:asdgsasgdsgdsdggsds:ASFADGAS erre mást nem tudok írni
  • [HUN]FaTaL
    Xavi állítólag nem.

Fabregas is kisebb problémákkal bajlódik, de valószínűleg megkapja az engedélyt.

Alves ugye 1 hét pihi, Valdes és Messi pedig idén már nem játszanak.
  • tobias88
    Fabregas és Xavi nem utazott el haknizni külön kérésre, de egészségesek már, a szünet alatt épültek fel.
  • UUUU
    Térd sérülés. Alves vádli sérülés. Messi izom illetve Valdes szalagszakadás.
  • bakkerman
    Leo:

„Nagyon boldog voltam azok miatt a gólok miatt. Jó látni, hogy a legjobb csapatok mérik össze magukat Brazíliában, és Cristiano évek óta rengeteg gólt lő. Fantasztikus színvonalon játszik” – nyilatkozta sajtótájékoztatóján a Barcelona jelenleg sérüléssel küzdő négyszeres aranylabdása.

„Nem tudom, hogy most-e a legjobb Cristiano, de mindig számolni kell vele, a klubjában és a válogatottban is számolatlanul lövi a gólokat. Kiegyensúlyozottan jól teljesít.”

„Nyilvánvalóan álomszerű lenne nekem, a csapattársaimnak és egész Argentínának, ha megnyernénk a világbajnokságot. Jól csináljuk a dolgunkat, de néhány területen javulnunk kell, igaz, hét hónap alatt ez bőven lehetséges. Nyerhetünk a vb-n, de több nemzet így van ezzel.”

„Németországnak nagyon jó csapata van, tele fiatal játékosokkal, akik nagyon magas szinten futballoznak. Mesut Özilt különösen szeretem – de ez természetesen nem jelenti azt, hogy mindjárt egy csapatban játszanék vele.”
    Messi hozzátette, egy meglepetéscsapat is befuthat Brazíliában, példaként a Cristiano Ronaldóval felálló Portugáliát hozta fel.