33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#28832 mondjuk ha címek helyett mégtöbb csilliárdot akar keresni, a már így is megszámolhatatlan pénze mellé, az elég csalódás keltő lenne -
#28831 kavarják a szart a médiában elég szépen :)
„Emlékszem, amikor Barcelonában éltünk, nagyon közeli barátok voltunk, már több éve ismertük egymást. Én épp akkor kerültem az Espanyolhoz, Lionel pedig már a Barcánál volt. Aztán két nappal azután, hogy a Cityhez kerültem, Manszur sejk megvette a klubot, Lionel pedig azóta is emlegeti, remek időben váltottam a City mezére. Messi sokat kérdezősködött a Cityről, de még én sem tudtam sokat mesélni róla akkor. Viszont azóta is gyakran szóba kerül ez a téma” – nyilatkozta Pablo Zabaleta. -
#28830 Line-up on training today: Pinto - Puyol Pique Mascherano Montoya - Xavi Song Iniesta - Pedro Cesc Neymar [md]
Mondom én, hogy Puyol lesz a balhátvéd. :) Lehet, hogy nem a leggyorsabb, de nem is kell támadnia (nem árt, ha nem szaladgál fel mindkét szélső hátvéd) és jó helyezkedéssel kompenzálhatja a sebességkülönbséget. És nem a Bayern München az ellenfél :D -
#28829 nem ma volt azért :D -
#28828 Mint a BL donton ? :P -
#28827 hehehe :DDD
-
#28826 Pep Guardiola - Ilyen a csúcsfoci
kötelelező darab,ott a helye a polcon! -
#28825 csak van annyi esze a mesternek hogy nem rakja be Carlest szélsővédőnek,mert futni azt már nem nagyon tud az acélember -
#28824 na ennyi. Mire jön az atletico kb ificsapattal tudunk majd kiállni :D -
#28823 Várható volt, Adriano mindig lesérül -
#28822 Pont most akartam írni.
Ki lesz a szélső hátvéd? Montoya és Puyol? -
#28821 A Granada legyőzése után nem sok ideje marad a pihenésre a csapatnak, mert kedden este már az Ajax elleni idegenbeli BL-meccs következik. Adriano biztosan nem lesz ott Hollandiában, miután a szombati bajnokin bokaszalag húzódást szenvedett.
ezt kajak nem hiszem el -
#28820 Messze van még az a meccs. Bl-ből már továbbmentünk, így ott lehet pihentetni, ráadásul december az közel se annyira terhelt hónap. Látod hogy tegnap is egyből lekapta a 70. percben Sanchezt meg Busquets-et -
#28819 sőt, simán benne van a pakliban hogy minket is elvernek és máris pontegál lesz, amilyen sérüléshullám van nálunk :/ -
#28818 Te honnan tudtad hogy gálázni fognak? Csak 22:00kor kezdődött el
Atma-t ez a 6-0 után azt hiszem komolyan kell lenni, ilyenre tényleg csak a nagy csapatok képesek, bajnok esélyesek, legalább annyira mint a Madrid -
#28817 Na gálázik a második számú madridi csapat is,CR-t lerugták -
#28816 na majd meglátjuk:) -
#28815 *cimborák -
#28814 Biztos le fog, főleg oda. Országos cimborik Zlatannal :DDDD -
#28813 ha nyárig legalább havi rendszerességgel kijönnének a hírek meg spekulációk hogy távozik,akk elgondolkodnek,d addig fölösleges :) -
#28812 de megnézném az arcotokat, ha tényleg lelépne:D:D
(szerintem lefog nyáron:D)
psg city simán kifizetne 250 milliót:D -
#28811 még az eligazolása előtt bemutatta a közönségnek a legújabb díját
:ADSSDG:sdsdg -
#28810 -
#28809 Az a csel a fiatal kölöktől a 2 védő között nagyon szép volt meg a következő védő mellett és szépen eltolta, lövés már nem volt az igazi -
#28808 Bartra kurva jó, nekem Sergi Roberto játéka is tetszett, Montoya is egyre jobb.
Adamo felépítése is jó, később még lehet belőle valami.
Ritka nagy favágó csapat volt ma ez a Granada. -
#28807 Gyermetegen játszott ma ez a Granada, mindkét 11es elkerülhető lett volna, felesleges szabálytalanságok voltak ugyan úgy, mint a piros -
#28806 4-0 Pedro,sima 3 pont,szép volt! -
#28805 3-0 Alexis :) -
#28804 Egész szezonban kaptunk 1 db 11est, most meg kettőt egyből. Mindkettő jogos volt, nem is az a lényeg csak eddig valahogy nem akarták befújni nekünk a jogos 11eseket se -
#28803 SPORT2
-
#28802 Szerintem Videoton, nem véletlenül küldtél el Xanyit -
#28801 ja, tökre elárultnak tűnt egész szezonban :D -
#28800 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#28799 sport tv fészbuk oldalán meg már kinnt is van egy szvazaás,hogy távozik-e nyáron Messi,és ha igen,hol tudnák őt elképzelni az emberek...
agyfasz :DDDD -
#28798 -
#28797 A spanyol Punto Pelota tévéműsorban nyilatkozó Francois Gallardo újságíró óriási szenzációra – vagy hatalmas kacsára – lelt, szerinte a Barcelona négyszeres aranylabdás labdarúgója, Lionel Messi a nyáron elhagyja a katalán klubot, mert anyagi természetű nézeteltérése támadt a vezetéssel.
„Messi ügynökei és a Barcelona között egy hónapja nincs semmilyen kapcsolat – állította az újságíró. – A játékos úgy érzi, hogy elárulták őt, és ezért úgy döntött, hogy a szezon végén elhagyja a klubot. Ténynek vehető, hogy időközben már szóbeli megállapodást kötött egy másik klubbal, és február, március környékén megkezdődnek a tárgyalások az átigazolásáról.”
:ASADSSDGSG:asdgsasgdsgdsdggsds:ASFADGAS erre mást nem tudok írni -
#28796 Xavi állítólag nem.
Fabregas is kisebb problémákkal bajlódik, de valószínűleg megkapja az engedélyt.
Alves ugye 1 hét pihi, Valdes és Messi pedig idén már nem játszanak. -
#28795 Fabregas és Xavi nem utazott el haknizni külön kérésre, de egészségesek már, a szünet alatt épültek fel. -
#28794 Térd sérülés. Alves vádli sérülés. Messi izom illetve Valdes szalagszakadás.
-
#28793 Leo:
„Nagyon boldog voltam azok miatt a gólok miatt. Jó látni, hogy a legjobb csapatok mérik össze magukat Brazíliában, és Cristiano évek óta rengeteg gólt lő. Fantasztikus színvonalon játszik” – nyilatkozta sajtótájékoztatóján a Barcelona jelenleg sérüléssel küzdő négyszeres aranylabdása.
„Nem tudom, hogy most-e a legjobb Cristiano, de mindig számolni kell vele, a klubjában és a válogatottban is számolatlanul lövi a gólokat. Kiegyensúlyozottan jól teljesít.”
„Nyilvánvalóan álomszerű lenne nekem, a csapattársaimnak és egész Argentínának, ha megnyernénk a világbajnokságot. Jól csináljuk a dolgunkat, de néhány területen javulnunk kell, igaz, hét hónap alatt ez bőven lehetséges. Nyerhetünk a vb-n, de több nemzet így van ezzel.”
„Németországnak nagyon jó csapata van, tele fiatal játékosokkal, akik nagyon magas szinten futballoznak. Mesut Özilt különösen szeretem – de ez természetesen nem jelenti azt, hogy mindjárt egy csapatban játszanék vele.”
Messi hozzátette, egy meglepetéscsapat is befuthat Brazíliában, példaként a Cristiano Ronaldóval felálló Portugáliát hozta fel.