33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#28872 a tegnapi meg a hétvégi Realt elnézve azért örülök annak,hogy a Clasicot már letudta a csapat,és nyertünk. Most szerintem kikapnánk -
Matte #28871 pontosítanék: azért vagyunk elöl, mert ez a szar játék amit produkálunk, még mindig kevésbé fos ugye, mint a teszem azt margité. Na azé vagyunk elöl roma. :D -
ToM1113 #28870 Az a baj hogy ezek csak szavak... Állandóan csak a beszéd megy mostanában.
-
#28869 Pique:
"Az első félidő borzalmas volt. Nem volt megfelelő a hozzáállásunk, ezzel pedig szerintem mindenki tisztában van" – értékelt a lefújást követően Piqué.
Hozzátette: később ugyan láthatóan javult a Barcelona játéka, és a helyzetek alapján egyenlíthetett is volna Amszterdamban, ám ami az első félidőben történt, hatalmas talány. "Fogalmam sincs, mi történhetett" – mondta.
"Ez volt eddig a legrosszabb meccsünk az idényben. Rettenetesen játszottunk, nincs mentségünk. Az összkép egyszerűen nem méltó a Barcelona hírnevéhez!" – fogalmazta meg kritikáit a hátvéd.
hát ő is elbújhat de nagyon nagyon mélyre,mert amit produkál már hónapok óta az felháboritó -
#28868 temeg roma vagy -
#28867 Igen. És ez téged miért zavar? -
mrroma #28866 a bajnoksagban is csak azert vagytok elol mert kurva nagy szerencsetek volt es a birok is nektek fujnak, de elmulig a ti szerencsetek is!!! -
#28865 1-2 jobban sikerült meccs után mindig jön a pofon,és csalódást okoz a csapat,tavalyi szezonban is és idén is már számtalanszor ez volt/van. Én azt hittem ezt az Ajaxot 80%-on pörögve,light-os focizással 2-0-ra megverjük,és készülünk a top16-ra csoportelsőként. Erre egy kibaszott nagy áthúzott nulla amit mutatott a csapat. Már nem is tudok mit írni ez megy már mióta,hogy csalódást okoznak -
#28864 ez végül is igaz, csak az Ajax még az első meccsen -
#28863 index címlapon ez volt (már javították):
"Megmenekült a Dortmund, égtek a nagyok
A Barcelona és az Ajax is idegenben kapott ki"
:DDD -
#28862 Inkább 1 éve szar a játék, azért nem évek óta :) Sajnos Guardiola távozásával kezdődött a hanyatlás. Tito abszolút nem tudta felpörgetni a csapatot, még ha a bajnokságban jól is szerepeltünk a BL-ben nagyon kevés volt a játék. Az utolsó előtt BL szezonban azért bőven kiejthettük volna a chelsea-t és valszeg a döntőt is behúztuk volna, csak pechesek voltunk. Tavaly már csak simán szar volt a játék, és csoda volt hogy a 4-be bejutottunk (jobb lett volna kiesni előtte, évtizedekig emlegetik majd a 7-0-át). Martinonál egyelőre hasonló a szitu mint Titonál. Bajnokság oké, BL gyenge -
ToM1113 #28861 Az lehet. De nem csak ez a megmozdulása, előtte volt még egy labda ami méterekre pattant ki róla és kirúgásra, cselezni nem mer, helyzetkihasználása pocsék.
Nincs hajtás, nem is értem mit akarnak így...
Mondjuk amit mostanában videókban szoktam látni hogy miből áll egy edzés, és nem csak Tata óta, már régebb óta ez van. Cicázásból meg fogócskából nem lehet szintet tartani... -
ToM1113 #28860 Birtoklás? Alibi foci? Motiválatlan sztárok? Ajándék tizenegyes? 3 csatárral 10 ember ellen nincs akció gól? Kevés helyzet? Ez voltál Barcelona.
Nem kéne alapvetően elégedetlennek lennünk, de úgy gondolom hogy az évek óta tartó szar játék most már lassan kezd sok lenni. Szeretnék olyan Barcát látni végre mint régen, aki minden percben támad, hajt, a játékosok meghalnak a pályán, helyzeteket alakítanak ki, kreatívak. Sajnos az utóbbi években olyan Messi függőség alakult ki hogy nélküle szarni se tudnak, az már más kérdés hogy mostanában sokszor vele se...
A középpályánk messze a legrosszabb, nem jut annyi és olyan minőségű labda előre mint régen. Xavi ideje lejárt,lassú, kevés a csodás passz előre fele, Iniesta szerződésével nem tudom mit köcsögösködnek, azt se értem hogy miért nem tudnak megegyezni, nála is ekkora szerepet játszik már a pénz?
Pedro olyan kutya mint mindig. Fabregas hullámzó, Neymar amióta ide igazolt elfelejtett olyanokat csinálni mint a Santosba. Inkább vissza passzol, nem mer 1v1-ezni, a ziccereket elrontja.
A védelem a szokásos, de ez már nem is meglepő.
Miért is szeretem én ezt a csapatot? Miért is szerettem meg őket még kb 10 éve? A játékuk miatt. Mit láthatunk mostanság? Akkor miért erőltetem én ezt? Magam sem tudom...
Nagyon sajnálom hogy olyanok a kommentjeim amilyenek. De nem írhatok csodálatos játékról, mert az nincs.
-
#28859 Pont szemben állt a partjelzővel, szerintem azért oldotta meg így.
Viszont az, hogy 1 beindulás nem volt a 2. félidőben senkitől az nem semmi. Akkora területek voltak és olyannyira fent védekeztek sokszor hogy ez elképesztő. Se Pedro se Neymar nem indult be, a szélsőhátvédeink meg ugye alibi hátvédek sajnos, ezen múlott. Fent volt 3 irányító középpályás de minek, ha nincs aki beinduljon a védelem mögé. -
ToM1113 #28858 Jézusom.... ez a Neymar... még ha les is volt, 57 milliót nem ér ez az ember, technikailag is olyan megmozdulásai vannak... van még hová fejlődnie. -
#28857 Még csak pár hónapja van itt, szerintem lesz ő még jobb is. Ennek ellenére gáz, hogy nem tudunk gólt lőni egy 10 emberes ajaxnak... -
#28856 Ahogy nézem Neymar játékát, néha eléri Messi szintjét bár hullámzó a teljesítménye, de pont annyiban marad el ami a Konföderációs kupán az erőssége volt, a helyzetkihasználás. Abban valami ritka borzalmas. A helyzetbe kerülés az 1-1 elleni szituációkban zseniális, de a góllövésnél a nyugodtsága és helyzetmegítélése nagyon gyenge -
#28855 Hát, ez nem volt 11es, kívül volt még. Elég komoly hiba a bírótól -
#28854 Nem gyenge csak hullámzó. Ráadásul most labdát se kap, szóval meg se lehet mondani hogy jó e vagy sem. Busquets hiányzik ma nagyon sajnos, Mascherano és Pique legtöbb passza Busquetshez megy aki továbbadja azt pontosabban mint ahogy Xavi teszi. Song erre nem képes, nem mozog üresbe annyit hogy kaphassa a labdát és közel sem annyira labdabiztos és pontos. Láthattuk is hogy mennyi rossz passza volt a 2 középhátvédünknek. Volt hogy zsinórban 3 -
#28853 Ellenben a Dortmund meccs kurvajó,felváltva nezem a kettőt -
ToM1113 #28852 Yermar nyilván az új igazolás... :D Neymar akart lenni. -
#28851 Nincs középpály, nincs támadósor, nincs szélsővédekezés. Borzalom.
Persze emiatt megint a középhátvédeken csattan minden, pedig most messze nem ők a leggyengébbek. -
ToM1113 #28850 Fabregast nem tudom miért erőltetik Messi posztján, rohadt gyenge és még mellé bunkó is.
Yermart kéne sztem ott játszatni, Xavi csak lassítja a játékot, Song szar, Pedro sincs sehol. Igazából mindenki szar.
Teljesen megérdemelt a 2-0. Csak az a baj h megint leültem megnézni és jó játékot vártam, én kis naív... -
#28849 dehogy van veszélyben, Celtic ellen hazai pályán a döntetlen is elég lenne úgy is -
#28848 2-0 bazmeg,ha a Milan nyer veszelyben az első hely -
#28847 Pihennek a skacok. Elöl akkora területet hagy az Ajax, nem igaz hogy nem tudják bepasszolni oda meg beindulni. Az a baj hogy kevésszer jut el a 3 irányító középpályásainkig. Simán meg lehet fordítani ezt a meccset, de ahhoz labdát kell birtokolni és bejátszani a területeket -
#28846 Annyira impotens a támadójáték, hogy lehet bedobnám Traorét Cesc helyére, Cescet meg hátrébb a gyenge Xavi helyére. Ennél rosszabb nem lenne az sem :D -
ToM1113 #28845 nesze nektek márkás csilli villi cipők, vagy nem tudom miért, de botladozunk csak egész meccsen eddig :D -
#28844 Annyi közünk van a meccshez, mint az Almerianak ellenünk. -
ToM1113 #28843 majd el felejtettem, 1-0 oda. -
ToM1113 #28842 eddig gyenge... lassan 25 perc kapura tartó lövés nélkül, az Ajax harcos, helyzetekkel, lefociznak eddig. -
#28841 szarul is játszunk? nem nézem most -
#28840 Úgyis olyan rég voltunk már hátrányban :D -
ToM1113 #28839 persze megint úgy kezdünk ahogy... -
#28838 Betalál én is ezt érzem ! Hajrá! -
ToM1113 #28837 A Barcelona megerősített kezdőcsapata az Ajax ellen:
Pinto; Puyol, Mascherano, Piqué, Montoya; Song, Xavi, Iniesta; Pedro, Cesc és Neymar.
Van egy olyan érzésem hogy ez ma Neymar meccse lehet... :) -
#28836 hékás ma meccs van ! :D
AFC Ajax – FC Barcelona:
Amsterdam, Amsterdam ArenA
20:45
Vezeti: Pavel Kralovec (cseh)
Ajax: Vermeer - Van Rhijn, Denswill, Moisander, Blind - Poulsen, De Jong, Duarte - Sigthórsson, Bojan és Boilesen.
FCB: Pinto, Montoya, Piqué, Mascherano, Puyol – Busquets, Xavi, Iniesta – Pedro, Cesc, Neymar.
Ha győz a csapat megvan a csoportelsőség. Streamek a Bajnokok Ligája topikban :) -
#28835 nyilván nem is veszem komolyan, addig amíg nincs aláírt szerződése másnál :D -
#28834 persze. Válogatott összetartásokon is nyílván mennek egymás között a csipkelődések,hogy kinek hogy teljesít a csapata,vagy éppen mennek a gratulációk,ha valaki nagyon jó formában van,és beszélgetnek arról is,hogy kinek milyen a helyzete a klubjában,próbálják egymást rábeszélni egy esetleges váltásra,de semmi komoly nincs benne :) Lehet boldogulna máshol is Leo,de olyan bánásmódot,meg akkora szeretetet sehol se kapna mint Barcelonaban,26 évesen már elérte az,hogy a klub valaha volt legjobb játékosa,és még mindig van előtte 8-10 év. Ha egy pénzeszsák csapathoz eligazolna,csak 1 lenne a sok közül,akiket felvásárolt az adott klub. De nálunk példakép -
#28833 Majd ha Messi ezt nyilatkozza, akkor majd komolyan vehetjük. Nem hinném hogy a Barca ne kerülne szóba mikor beszélgetnek, szóval Zabaleta jön ide?