Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki az enyémre tud vmit?
Opel Movano 2.8DTi
Annyit lehetne hogy a sárgaságot kivedd, ill. az a ferdeség ne legyen?
Amúgy tényleg nagyon jó. 😄
Amúgy tényleg nagyon jó. 😄
?
#93127 ??
?
#93127 ??
És nekem?:$ #93120
к.ιηтнуα.
Szeretnék kérni egy animált vip logó-t erröl a figuráról Tiborc név szerepeljen még rajta, ezen kívül teljes szabadságot adok. Elõre is köszönöm.
Fasza lett nagyon, csak nem engedi feltölteni, azt írja hogy 20kb-nál nagyobb nem lehet, pedig ez 20kb<#csodalk>#csodalk>
Sziasztok
Én is szeretnék egy VIP méretû logót kérni ebbõl a képbõl
Név nem fontos animáció vagy anélkül is jó
egy kikötésem lenne hogy a sötétszürke fejléchez illeszkedjen 😊
Köszönöm szépen 😊
Én is szeretnék egy VIP méretû logót kérni ebbõl a képbõl
Név nem fontos animáció vagy anélkül is jó
egy kikötésem lenne hogy a sötétszürke fejléchez illeszkedjen 😊
Köszönöm szépen 😊
Sziasztok.Szeretnék kérni egy fejléchez igazodó logót.Olyasmi legyen mint RS-nek hogy a verda teljesen látszodik.,mármint úgy mozgatva van(csak teljesen látszodjon)
Legyen melette a nevem : KisHerceg valami jó animálással és betûvel.VIP méretben kéne.Ez legyen a verda:
Köszönöm elõre is.Üdv.
Legyen melette a nevem : KisHerceg valami jó animálással és betûvel.VIP méretben kéne.Ez legyen a verda:
Köszönöm elõre is.Üdv.
Opel Movano 2.8DTi
Hello!
Valaki ebbõl csinálna nekem egy animált VIP méretû logót? Kóborgó felirattal. A felirat típusát a készítõre bízom. <#vigyor>#vigyor>

Valaki ebbõl csinálna nekem egy animált VIP méretû logót? Kóborgó felirattal. A felirat típusát a készítõre bízom. <#vigyor>#vigyor>

Szevasztok mivel az elõzõ kérésemre nem érkezett válasz igy megváltoztatom hátha ez jobban teccik nektek 😄 ebbõl a képbõl szeretném ugy hogy ez legyen a bal vagy jobb oldalon és a másik oldalon pedig a nevem Czuki valami jó betûtípussal és ehhezhasonlóan neonosan csak kék neonnal VIP méretben
Köszi szépen 😄
Köszi szépen 😄
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Hali.
Ebbõl a képbõl szeretnék egy 120x20-as méretû logót kérni csumpi felirattal.Csak annyit kérek h valami nagyon szép legyen.<#vigyor3>#vigyor3>
Köszönöm.
Ebbõl a képbõl szeretnék egy 120x20-as méretû logót kérni csumpi felirattal.Csak annyit kérek h valami nagyon szép legyen.<#vigyor3>#vigyor3>
Köszönöm.
Jamaica a Jamaicaiaké.
13 éve itt. Szép idő.
Köszi, hogy fáradtál vele, de nem így képzeltem.
Csak sima megcsillanás...
Csak sima megcsillanás...
What about the forests?
Photoshop topicban, vagy a készítsünk logót magunknak topicban tedd fel.
Utóbbiban majd kifejtem.
Utóbbiban majd kifejtem.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Bocsi hogy ide írok de itt tudtam hogy segít valaki. Elmagyaráznád egy kicsit nekem érthetõbben. Bennem van a hiba, és kicsit nem értem.
Ne ebben a topicban kérj segítséget... van rá másik.
De egyébként: a gifet betöltöd UGA-ban, kimented a szükséges frame-et jpeg-ben oszt mehet a PS-be. 😊
De egyébként: a gifet betöltöd UGA-ban, kimented a szükséges frame-et jpeg-ben oszt mehet a PS-be. 😊
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Sziasztok!
Segítenétek abban hogy szeretném az itteni logómat rátenni egy képre a photoshop-al. De azt írja ki hogy csak egy képkocka jeleníthetõ meg, és nem a teljes animáció. Köszike
Segítenétek abban hogy szeretném az itteni logómat rátenni egy képre a photoshop-al. De azt írja ki hogy csak egy képkocka jeleníthetõ meg, és nem a teljes animáció. Köszike
Sziasztok!Szeretnék kérni egy 120x20as logót.
Az elképzelésem valami ilyesmi lenne h ebbõl képbõl olyasmit csinálni h illeszkedik a kék fejlécemhez,ha megoldható😊A név legyen szomszéd,ne villogjon,hasonló legyen mint a viktoré,vagy ilyen neonos,vagy a képhez szerintetek hozzá illõ effektel.Remélem kivitelezhetõ dolgot kértem és nem túl bonyolult😊
Elõre is köszönöm szépen<#worship>#worship>
Az elképzelésem valami ilyesmi lenne h ebbõl képbõl olyasmit csinálni h illeszkedik a kék fejlécemhez,ha megoldható😊A név legyen szomszéd,ne villogjon,hasonló legyen mint a viktoré,vagy ilyen neonos,vagy a képhez szerintetek hozzá illõ effektel.Remélem kivitelezhetõ dolgot kértem és nem túl bonyolult😊
Elõre is köszönöm szépen<#worship>#worship>
к.ιηтнуα.
??
#93113 nm.
#93113 nm.
Sziasztok!
Szeretnék kérni logot, nem tudom, lehet-e olyan hogy mint sima, mint pedig VIP méretben?
Nagyon egyszerû a logó, egy olyan LED-es villogó, mint ami EZEN az oldalon megtalálható, ha ráviszi az ember a menüpontokra(Gev Home, GevForum..) a kurzort. Elõre is köszönöm!
Szeretnék kérni logot, nem tudom, lehet-e olyan hogy mint sima, mint pedig VIP méretben?
Nagyon egyszerû a logó, egy olyan LED-es villogó, mint ami EZEN az oldalon megtalálható, ha ráviszi az ember a menüpontokra(Gev Home, GevForum..) a kurzort. Elõre is köszönöm!
13 éve itt. Szép idő.
Hali skacok😄 ebbõl szeretnék egy jó kis logót😄 a nevemnek is vmi ilyesmi stílusu meg színvilágu lehetne😄 elég ha a logoba a tû eeje meg az emberes rész benne van ^.^
Kép
Kép
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy normál logot, ebbõl a képbõl.
Vmi animáció legyen benne, és Punky névvel.
Elõre is köszönöm szépen!!<#worship>#worship>
Szeretnék kérni egy normál logot, ebbõl a képbõl.
Vmi animáció legyen benne, és Punky névvel.
Elõre is köszönöm szépen!!<#worship>#worship>
Asus M4A785T-M|AMD Phenom II 965 X4 AM3 BE 3,4GHz|KINGSTON HyperX 2x2048Mb DDR3 1600Mhz|ASUS EAH6870 1GB|Chieftech 550W @ punky.picturepush.com
Sziasztok.
Ebbõl a képébõl kérnék egy normál méretû logot.
Annyi kérésem azért volna, hogy maga a sárkány, bal oldalon legyen.
A felírat nem kell, viszont, ha kehet ollyan betûtípussal legyen a nevem.
Ebbõl a képébõl kérnék egy normál méretû logot.
Annyi kérésem azért volna, hogy maga a sárkány, bal oldalon legyen.
A felírat nem kell, viszont, ha kehet ollyan betûtípussal legyen a nevem.
Valaki csinálja meg pls. #93094
Ez ûber jó!!!
Nagyon köszi!<#vigyor>#vigyor>
Nagyon köszi!<#vigyor>#vigyor>
amíg valaki.. ??
Valaki légyszi megcsinálná?
de ahogy láttam a galeridben neked megvannak még régijeim is, elkérhetném??? mert nekünk amikor szarakodott a gép elveszett-.-
pred
------
nos tehát akkor a nevemet szeretném, hasonló módon
ilyen v ilyesmi betûkkel
fehér háttér fekete betûkkel (vagy fordítva ?!) .. esetleg ha megoldható h 2 féle verziót láthassak
vagy pedig teljesen fekete háttérrel, és csak amikor a "futó csík" odaér, akkor látszódjanak a betûk
nos tehát akkor a nevemet szeretném, hasonló módon
ilyen v ilyesmi betûkkel
fehér háttér fekete betûkkel (vagy fordítva ?!) .. esetleg ha megoldható h 2 féle verziót láthassak
vagy pedig teljesen fekete háttérrel, és csak amikor a "futó csík" odaér, akkor látszódjanak a betûk
tehát akkor a nevemet szeretném, hasonló módon
ilyen v ilyesmi betûkkel
ilyen v ilyesmi betûkkel