Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy 150X25 os logót szeretnék kérni ebbõl a képbõl
A lényeg illeszkedjen a fejlécemhez a logó és hogy csak a karmolás a fontos a többit rátok bízom név se fontos köszi mindenkinek!
★ 汤姆 李
Ebbõl szeretnék kérni egy 150x25-ös méretû logót, gow kardhajítás fölött legyen Doomista név, elég az userbaros betûtípussal szerényen kiírni, de lehet +ba olyan verziót is csinálni hogy nincs rajta semmi név, jobb oldalt meg valami szürke árnyalat hogy beleolvadjon a mostani logólécbe, ha megoldható lenne, nem tudom kijönne e 20 kb-tõl, ehhez nem értek...elõre is köszi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Ide linkelte be SG-re, tuti.

Kojiro ergo sum.
Olyan logót szeretnék, aminek a bal oldalán egy szív (rendes bio) dobog és minden dobbanásnál balról jobbra bepirosodik a shaba23. A fejléc színe maradna a jelenlegi, szóval a logo háttere is eszerint kellene. Ha megoldható, akkor esetleg valami fémes/szürkés/ezöstös háttér, ami átmenettel megy a fejléc színébe és a 23 már abba a színbe nyúlik át😊
köszi
(zavarosan fogalmaztam, mert én sem nagyon tudom milyen kellene)
De egyébként ha van kedv, akkor szabad kezet kap a kreátor, tök mindegy milyen, h jól néz ki, de az általam felvázolt koncepcióra azé kíváncsi lennék!
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Morcosqtya: hogy vitted össze a méretét?😄
13 éve itt. Szép idő.
(pestieknek: Ezt senki sem vállalja?) <#idiota>#idiota>
Új logó by: berczely (Y)
+ nincs meg a megfelelõ betûtipusom rá
+ ha a KONA felirat is marad meg a KGB is, az nem lenne esztétikus
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

Köszönöm elõre is.
Szeretnek egy logot,normal meretet,120x20ast! A kep az ez
Ugy szeretnem hogy 2 kb ilyen hangszoro kozott legyen a nevem valami dizajnal irva! 😊 Megkoszonnem!
:) Semmi okosság :P
Eddig nem volt erõm semmi PS-hez😄

13 éve itt. Szép idő.
Még egyszer köszönöm!!!
www.bundesliga.de www.kicker.de