Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
13 éve itt. Szép idő.
szeretnék kérni egy logót cigiszünet felirattal, és valami ganjás háttérrel. elõre köszönöm
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
13 éve itt. Szép idő.
szeretnék énis 1 logót, valami raszta dologgal kapcsolatosan..(raszta színek, marihuana levél, vagy valami ilyesmi)
köszi szépen elõre is😊
Egy VIP logót szeretnék kérni az alábbi képekbõl, valami animációval (pl. lámpák, de más ötletet is szívesen fogadok), név nem kell rá.
Elõre is köszönöm!

http://www.vezess.hu/zsebgarazs/
<#idiota>#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
"két fotosopp egy százaaaas!!"
<#vigyor5>#vigyor5>
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Nem csak a Ps a világ de, ha szükségem lesz rá megkereslek.
anno 1987
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Ezt Gimpel csináltam + ez a gif-es progi.
anno 1987
ma találtam ezt a giftedmotion programot ez az elsõ mû amit csináltam vele
anno 1987
anno 1987
?"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
★
:) Semmi okosság :P
anno 1987
Logó
anno 1987
#93569 .. anim nélkül ..???
anno 1987
:) Semmi okosság :P
Szerintem egy másik képpel kéne próbálkozni. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Itt is, Tetszik használod, nem tetszik nem használod.
13 éve itt. Szép idő.
ezt kiváncsian várom..
Gyors, kerettel:
Lassú:
Lassú, kerettel:
Itt is elõjön, a tetszik használod, nem tetszik nem használod dolog😊
Változtatások kérhetõek😊
13 éve itt. Szép idő.