Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az oldalam már nincs meg (extra.hu...), konkrétan a vinyóm szállt el, rajta az összes munkámmal
SG rock
igen, köszönöm szépen. 😊

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

CharrDen
Sziasztok! Ebbõl a képbõl szeretnék egy normál méretû logót, "Fyndath" felirattal rajta. A tank legyen valahol jobbra, a név pedig balra tõle, de ezt rátok bízom. Szeretném fekete-fehéren a képet ha megoldható! A név még ha lehetne legyen valami gótikus vagy valami ahhoz hasonló betûtípussal! Köszi!

.?_
Erre valaki?
SG rock
1kérésem lenne, ezt a kékes árnyalatot nem tudnád leszedni magáról a logóról? tehát nem a jobb szélén lévõ átmenet, hanem az SG rock és a kép.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

morcosqtya
Törlõdtek az oldaladról?
Rengeteg volt, bõven száz felett, nem lesz könnyû visszaszerezni mindet... <#shakehead>

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

AlieN911
Sziasztok

Kérni szeretnék szépen 1 normál logót, és ugyanezt VIP méretben is, ha lehetséges,(ez kettõnek számít?)

Ezt a képet szeretném, hogy kitolja, vagy valamilyen animációval jöjjön be ez a kép2 sajnos kisebb képet nem találtam, csak én kicsinyítettem paintbe kb ra.

Ha valaki megcsinálja, akkor köszönöm szépen<#wink><#worship><#integet2>

Honda - The Power of Dreams

??_
FIGYELEM!

akinek készítettem logot és esetleg még megvan neki, legyen olyan kedves és küldje el pm-ben! köszi
Pepsi Twist
hmm zura 😄 használom kösz 😄 talán valamit a képváltással lehetne módosítani vagy nem tom 😄 valami zavaró benne mindegy 😄 nem tudom megmondani micsoda XD ha kitalál valaki/te másik verziót elfogadom 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

?_
#94135 ..nem tudom összehozni, hogy jó legyen.
Pepsi Twist
Hali!

120x20 as logó kéne hasonló mint a mostani ezekbõl a képekbõl pepsi twist felirattal 😄 köszi (nem muszáj mindet eljúzolni 😄 sztem nem is lehet 1nél többet XD)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

SG rock
üdv, kérni szeretnék egy logót ebbõl a képbõl (képen én vagyok, nem visszaélni vele):

rátok bízom, hogy milyen legyen. nem hátrány van van benne valami kis animáció és az SG rock név legyen rajta.

KÖSZÖNÖM Szépen.

imihaver
nagyon szivesen!

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

köszi

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

imihaver
Parancsolj!

szerintem tökéletes. csak annyit meg lehetne csinálni hogy a név ne legyen rajta? 😄

imihaver
Próbálkoztam:

Tetszik-Használod
Nem tetszik-Nem használod.

shumika
Nagyon köszi!!! Szép lett!!

Nagyon szemét vok meg minden de azért megtudnád csinálni a lámpákat olyanra amilyen a mostani hogy megvilágitja a nevem? ha nem nem gond köszi még 1000x

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

..köszi - bár van, hogy ránézek egy képre és rögtön megfog valami, de most ennél sajnos nem jön le.
.. egy csajos logó is hátha kell valakinek _
morcosqtya
Kifinomult lett és elegáns.

<#integet2> ,hát nem volt 5let!
morcosqtya
Szép munka!

..csináltam egy villogós verziót is, de már egy kicsit elcsépelt.
?? _
Sziasztok! ebbõl a képbõl szeretnék kérni 1 vip logot, ami valamelyik lila fejléchez megy. Köszi elõre is!

shumika
Sziasztok! Kérnék egy ViP logót ha nem baj. vmi bömös kéne a többit a készitõre bizom. elõe is köszönöm

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Sziasztok!

Szeretnék kérni egy logót!
Elsõként adom hozzá a képet: LINK

Tehát ebbõl a képbõl (amennyiben lehetséges természetesen) szeretném, a hangsúly a képen látható kék kör és a Digital Trance feliraton lenne, az lenne a fontos hogy benne legyen a logóban, és ha lehet akkor illeszkedjen a sötétkék fejléc szinhez de ha ez nem megoldható vagy könnyebb akkor nyugodtan lehet a sötétszürke fejlécszinhez igazitani.
Ami pedig a méretet illeti VIP méretû 150x25-ös legyen. Plusz ha lenne benne egy kis animáció (pl. olyan, vagy hasonló mint a mostani logómban) annak is tudnék örülni.

Köszönöm szépen elõre is annak, aki elvállalja! (Remélem nem raktam nagyon magasra a lécet <#buck>)
..nm
Tomika boy
Jó estét
Kérni szeretnék egx logót😊
Ojasmi kellene hogy bal oldalon lenne a Citroen és a Peugeot logo
Jobb oldalon meg a zászlo!
Ojasmi hatás kéne mintha a 2 logo (Összement volna XD)ijen V beállásban de a formályuk maradjon és a 2 logobol jönne ki a zászlo😊De ha nemlennék érthetõ 😄 akkor rábizom a készitõre szabadkezet adok😊
Csak szép legyen😛
A logo 120X20 asba kellene😊
Köszönöm elõre is😊

Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!

pelezinho
köszi jólett😊

Krszti1160
-
Próbálkoztam, de nem kell használni ha nem tetszik 😊
pelezinho
Nyújtsátok azt amit tudtok...nincsenek nagy elvárásaim<#vigyor2>

morcosqtya
Ebbõl eddig már hárman kértek így nem lesz könnyû újat nyújtani (nagy lehetõségeket nem ad rá a kép..).

pelezinho
Sziasztok!
Szeretnék egy 120*20-as lógót kérni ezzel a képpel.ha kérhetem akkor villogjon a karmolás nyom<#hamm>

hungary27
nem tudná berakni ezt.
hungary27
imihaver
Próbálkoztam:
?

Tetszik-Használod
Nem tetszik-Nem használod

danyi2
Sziasztok!
Ebbõl a képbõl szeretnék egy normál logót.

Valamien animációval ha lehet.
A nevem nem fontos hogy rajta legyen.
Elõre is köszönöm.

Steam: zboard25

kifli
köszi szépen, fasza lett 😊
Szép munka megkell hagyni, és ne is vedd "leszólásnak" mivel én nemtudok animálni, csak a PS megy animálás nélkül. De ez a kettõ közül szerintem a 2. az jobb lett, szebben néz ki hogy kevésbé "akadozik"

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Krszti1160
Sziasztok. Szerintem az elsõ változat pont jó lett, a sebessége és a mozgása is kitûnõ. Szép munka 😊
.. ha a mérletkorlátba még bele is férne a túl sok frame aprólékos munka és egy kicsit a "lustaság faktor" a kárára megy a minõségnek.
..__
morcosqtya
30 frame és 9 Kbyte.
Ezért nem jó túl nagy animációt kérni, mert a fluiditás kárára megy, kevés frame-el darabos, sokkal meg nem fér bele a méretkorlátba.

papi08
Igaz hogy kicsit "lassúnak" tûnik, de bele kell férnie 20 kilo-ba, és azért ez áll vagy 10-15 képkockából + a háttér + szöveg, és a effektjei😄😊

13 éve itt. Szép idő.

Lol ez jól néz ki 😄 De szerintem lehetne egy kicsit gyorsabb 😛 Így nagyon "akadozva" mozog szerintem.

(Az imént elhangzott szöveg szigorúan magánvélemény, felelõsséget nem vállalok...)<#idiota>

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

?_
kifli
Az elõzõ kérésem látom nemnagyon lehetett megcsinálni 😄

Akkor ilyesmit tudnátok csinálni hogy ez a kép:

És körbeszaladgálna csak a logom szélén 😄

A közepében pedig ottlehetne a nevem.
Fejléc színéhez illeszkedne az jó lenne!
jhetedikj
Szia!
Ez tényleg jó lett 😊

anno 1987

Krszti1160
nm 😊 Használd egészséggel 😊