Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#94189 tartaléknak, hóesést mindenkinek_
#94196:link
Na de a lokóó:
Nem tetszik, nem használod.
Majd pár hét múlva kérek rá havazást is. Most jó így mert még süt a nap 1000el :d
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
Ebböl a képböl szeretnék logót kérni😊
A figura legyen a baloldalon és egy picit rezegjen de ne sokat csak néha egy keveset(Ha megoldható)és jobb oldalra pedig a nevem kéne valami jo kis modern betütípussal(De olvashato legyen😄)és ha lehet akkor a fejléc szinéhez kéne igazita a logót😊
Elõre is köszönöm😊

Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
Ebbõl a képbõl ha lehetne, szeretnék kérni egy logót.A Dragon Age 2 felírat meg a sárkány mindenképp kellene, meg valami kis animáció esetleg hóesés meg valahova a nekem(Szabii)
Elõre is big thx a készítõnek! 😄
I met God. She's black
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
v1_ ..v2_
egy 150x25-ös logót szeretnék
benne lévõ képnek szeretném ezt, illetve ezt hogy látszódjon josé feje meg a 3-as ahogy mutatja, és háttérnek egy kék fekete valami 😊
és ha még ráfér egy szöveg finoman: Campione d`Europe 2010
köszi!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Minden esetre felkészülök már a karácsonyra😄
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Szeretnék kérni tõletek egy 120x20 -as logót az alábbi képpel és a Luspy-névvel, valami kis animációt is eltudnék képzelni benne de ezt rátok bízom.

The Truck Is My Life
..szállingózik_
Ha nem tetszik.. akkor is.. 😊)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Szeretnék kérni egy logót 120x20-as méretben.
Ebbõl a képbõl:KÉPbal oldalt legyen a kép jobb oldalt pedig a név CB:FÕNÖK egy jó betûstílussal és egy kis animációval ha lehet.
Elõre is köszönöm!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Szeretnék kérni egy logót vip méretben,ha lehet olvadjon egybe a fekete fejléccel!
Nagy elvárásaim nincsenek,szálingózzon a hó,legyen egyszerû,nem kell csicsás legyen!Képet nem tudok linkelni,mert tényleg fogalmam sincsen milyen legyen!
Ahogy a nevem a mostani logónál vibrál,az nagyon tetszik!Ha martadna ilyen stílusa annak nagyon örûlnék!
Elõre is köszönöm!
Ez a rémálmom nekem is...
<#wilting>#wilting>
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Honda - The Power of Dreams
Ebböl a képbõl szeretnék egy 150×25-es logót.
Pistikehh lenne a név. Úgy szeretném hogy valahogy olyasmi lenne hogy két részbe mutatná a kamiont egyszer a lámpáknál ekkor látszana a név és amikor fent a fülkénél van akkor látszana az hogy SCANIA.És valami jó átmenet ha lehet.
És ha lehet akkor illeszkedjen a színhez.
Elõre is köszönöm!
GTS