Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2.
csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)
h azé köff
ha vki segítene nekem is azt örök hálám üldözni fogja <#worship>#worship><#hehe>#hehe>
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
xD
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
olyan mintha csak simán drukker lenne és befestette volna az arcát😛
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
@Brolly: a tied is nagyon jó lett, és köszönöm, de ha nem haragszol meg, a tiedet késõbb használnám...😊
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
vip logo, az átmenetet netscape-hez szeretném😊
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
A logómon a jelenlegi felirat helyére szeretném kiírni pirossal, hogy NEARO, csak még nem tudom, hogy milyen stílusban, és mekkora betûkkel... tudna valaki segíteni?
Szerk.: Itt a régi logóm, valami ilyesmi kéne most is, csak most nem tudtam úgy megoldani magamnak, hogy normálisan nézzen ki:
a bal oldalt a logónak egy Lionel Messi képet,középen egy Nike jelet,jobb oldalt pedig C.Ronaldo képét,a nike jel fehér legyen,a háttér a logónak meg fekete,ez volt az 1. oldal.
a 2. oldal: oda meg egyszerûen ezt a képet: http://i.eurosport.com/2007/03/14/344495--320-240.jpg
és mellé hogy Augusto Farfus Jr.
KÖSZI SZÉPEN ELÕRE IS!!!!!!!!!!!
csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)
az a FC Barcelona logójának a piros keresztje, csak messi blending mode-ját darken-ra vettem.
Chaos Anno Domini
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Chaos Anno Domini
Más:
Szerintem nem lenne baj, hogy ha a logo rendelõ mondaná azt is, hogy IE-hez, vagy FF-hez szeretné a logoját, mert ugye a 2 között van színbeli eltérés, és átmenetesnél azért látszik. És hogy mekkora logo kell(120x20, vagy 150x25, bár ha vip kell azt szokták mondani, ha nem vip azt meg lehet látni)
Chaos Anno Domini
tudom, 2-es pont, csak annyit, hogy valaki elvállalja-e!?
elég!<#szomoru1>#szomoru1><#ejnye1>#ejnye1>
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Nem jött be neki az élet, másnak igen és ezt irigyli. Ennyi...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
sznék...nem volt gyerekszobád? 😄
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Pain is inevitable. Suffering is optional.