Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pfff
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Szeretnék kérni egy logot,ez a kép legyen benne és a Bulldozer felirat,hozzá illõ betûtipussal!
Elõre is köszi!
Forca Barca
Drag Jack vagy Snake
Csinálnátok nekem ebbõl a képbõl egy animált logot?
elõre is THX^^

Voltam nyitás után!
Elõször is ebbõl a képbõl szeretném, ez legyen ott vhol jobb oldalt, aztán jelenjen meg az a felirat h: PKR 4 EVER (mehet szóközök nélkül is.) Mindez VIP méretben és fekete fejléchez igazítva. Elõre is htx ^^
DFTBA ಠ_ಠ
csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Szeretnék kérni egy logot.
Valami extrém háttér kellen és oda hogy GABO (hát szin mindegy jol mutasson meg valami extrám legyen, vagy modern (nyomtatott áramkör szerü)), majd pár másod perc mulva váltson, és akkor meg ez a képbõl a katona (középen aki van) nézne és valami hozzá illõ háttér kellene ...
Köszi elõre is.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Ezt szeretném és a nevem betûi berepüljenek.
Mindent elérhetsz csak akaraterő kell hozzá. Ha eléred a célod,eleget teljesítettél magadnak. GTA San Andreas!
ezt szeretném és a nevem betûi berepüljenek.KösziMindent elérhetsz csak akaraterő kell hozzá. Ha eléred a célod,eleget teljesítettél magadnak. GTA San Andreas!
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
#63228 --> ez lenne
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)
szeretnék kérni egy logót ezzel a képpel.
a logó háttere, ha lehet ne legyen sárga mint a képen, hanem vmi darkos/feketés.
a feje legyen benne pls 😊
köszi elõre is.
help
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
máskkal is kipróbáltam ami 3kbyte volt...:S azt berakta, szal csak az hogy úl nagy....úúú pedig olyan jókat csináltál itt nekem..😊 😞
xD