Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
★ 汤姆 李
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Szeretnék kérni én is egy logót. Amit kigondoltam:
Itt ez a gif
Itt összekoccintják a fejüket,
elsõ koccintásnál semmi,
Másodiknál kiíródna hogy Words
Harmadik koccintásnák kicsit odébb, hogy Worth
Negyedik koccintásnál eltünik a Words
Ötödiknél eltünik a Worth
Hatodiknál semmi
Majd megint elõrõl az egész
Köszönöm elõrre is!
PSP user n\' soon ps3 user too :)
szeretnék egy uj logot! az elképzelésem az lenne h egyszer legyen egy prison break felirat, ami most a logom akár az is megfelel erre a célra, utána legyen egy váltás és real madrid felirat és a real madrid logoja!
hát kb ennyit szeretnék !
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
★ 汤姆 李
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Szeretném ha valaki összehozna nekem 2 logót.Amire gondoltam az,hogy az egyik Renault(megane classic)-ról szóljon tehát renault jel és a szöveg pedig lehetne R.M.Classic.
Másikra nincs sajna elképzelésem nemtom milyen kellene<#nemtudom>#nemtudom>
Nagyon köszi ha valaki kiügyeskedné,nekem nem jön össze😞
★ 汤姆 李
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Egyszerre csak egyet tudok használni, de le van mentve mindkettõ. Ígérem használni fogom 😊
Mégegyszer köszi.

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Ha nem túl nagy gond, akkor kérnék egy FC Barcelona-s logót, ha lehet akkor legyen rajta Lionel Messi, a többit rátok bízom, ja és Mike felirat, elõre is köszönöm!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
TommoT
TommoT
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
valaki csinálna nekem 1 mozgó need for speed pro street-es logót, amikor a végén bejön szürkés ezüst színben a nevem DJ YAYO?
thx! elõre is.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
TommoT
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Most írok ide elõször, remélem nem fogok baromságot kérni.
Kérnék szépen egy logot (SG szabvány szerint)... a következõt képzeltem el:
A nevem szerepelne rajta (helyesen: Challenger) ilyen Grindhouse-os betütípussal.
És ha meglehetne oldani, akkor legyen már rajta valahogy/valahol Kurt Russel is, vagy csak a feje ha annyi fér rá.
A további kitöltõszínt/hátteret rátok bízom.
Remélem nem kértem nehezet.
Elõre is köszönöm.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
valak csinálna nekem 1olyan logót hogy a psp reklámok végén bejön maga a psp és a kéz mgfordítja. Na azt a rövid megfordítást jó lenne havalaki becsinálná a logómba és mikor megfordította bejön a nevem lassan és ki lessz írva hogy DJ YAYO és ennyi.
itt 1 kép ha vaaki ne értené kezes fordítós témát!
THX elõre is!
ha nem nagy kérés