Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berczely

Vadnokedli
ja le maradt, köszönöm. Ha meg csináljátok =D

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Vadnokedli
Hello. tudnátok készíteni egy logót nekem?

-150x25 és a háttér legyen megegyezõ a sávommal (ha kérhetek ilyet =D)

ha lehet ilyen karakterekkel pl; (Dawn Of Ashes) <--

meg egy ilyet meg a név elé pl; (pentagram) Nokedli.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

LeWyTy
Jó logó<#vigyor3>
Rá kéne még írni hogy "christmas?"

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

igen, csak akkor még nem volt ez a lehetõség, h a modik is tudnak hg jogot adni, mostmár van.

pont, hogy nem visszaszorítani akarom, hanem az ellenkezõje.
tegyük fel, valaki megkérdezi ott, hogy hogyan kell photoshopban hóesést csinálni egy logora. valaki, aki ráér és tudja hogy kell, készít róla egy tutorialt, amit felteszünk majd arra az oldalra azért, hogy mindenki, akinek késõbb szüksége lesz rá, ott megtalálja. tehát végül is az csak egy ilyen jóságok gyûjtõhelye lenne, a témázgatás továbbra is itt történne

és köszi 😊
morcosqtya
Én ezt már megírtam anno a moderá[email protected] e-mail címre (nem magamnak kértem a hg jogot hanem Neked!), részletesen, indokolva, kultúrált és tárgyilagos formában.
Válaszra nem méltatott senki.

Támogatom a dolgot, egyedül a "készítsünk logót magunknak" topic visszaszorulását fájlalnám, kicsit a szívügyem a téma. A HG (samuray) ott lelépett, így a topic elhanyagolt lett.
Nem vagyok benne biztos, hogy egy külsõ honlapot figyelemmel fogok kísérni (általában irgalmatlan mennyiségû lapom van megnyitva egyszerre, így is fáraszt néha 😊 )
Ez csak kis "melléknyafi" részemrõl, nem azt jelenti, hogy ne támogatnám vagy fogadnám el a dolgot, elég rugalmas ember vagyok.

Összességében tehát részemrõl +1, támogatásomra pedig számíthatsz, tudod.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

KicsiMonkey
+1 😊

Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3

majd holnap vagy holnapután írok

köszi, az faja lenne 😊
berczely
Írjál a moddiknak és talán majd februárban megkapod!<#nyes>

Amúgy én szívesen segítek bármilyen grafikai dologban a topic újítással kapcsolatban!<#smile>

Grr1234
+39821731

Mire várunk? 😄

berczely
+1

Metalmilitiakid
+1

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Grr1234
Akkor csináld... 😊

szabii98
Jót tenne a topiknak egy új hg! (:
+1

I met God. She's black

hidd el, jó az, erre meg pláne. én értek hozzá, régebben sok oldalt szerkesztettem rajta
Grr1234
Mondjuk szerintem a G-Portal nem valami jó.

hajrá! 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

PJack
+1

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Grr1234
+1, szerintem jó ötlet.

shumika
+1

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Máté94
+1
jhetedikj
én ezt ellenzem! -1

anno 1987

Piloss
rendben,+1

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Gell97 kolega
nekem8

imihaver
Én benne vagyok és amiben tudok segítek!

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

Maximus4
-1

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

hungary27
felõlem.
hi

szeretném elkérni a hg jogot, örülnék, ha ebben támogatnátok. de, ha ez nem sikerül, az sem gond. szeretnék visszatérni és egy kicsit megreformálni a topikot.
elõször is a szabályzatot, külön lenne egy rész, ami a kérõkre és külön, ami a készítõkre vonatkozik és egy picit szigorúbb lenne a dolog
továbbra se lenne lista a logókovácsokról, mindenki lehet, aki szeretne (feltéve, ha normálisan végzi a munkát😊)
lenne egy feketelista, amire azok kerülnek, akiket nem szívesen látunk a topikban. ha ezen személyek közül valaki "csak úgy" beböfög valami baromságot, esetleg flame-el, annak az üzenete törölve lesz. erre a listára nagyon könnyen felkerülhet akárki.
jó lenne, ha a kezdõk továbbra se ide dobnák be a kreálmányaikat, éppen ezért fel kéne lendíteni a készítsünk magunknak logót topikot is. ezért arra gondoltam, hogy lehetne ennek egy külön kis weboldalt gyártani, én g-portálra gondoltam, egyszerû kezelni és a célnak tökéletesen megfelel (fizetés miatt nem kell aggódni, van pár 100 kreditem, amit szívesen feláldoznék erre), ha van rá igény, de gondolom van. itt lehetne kezdõknek és haladóknak egyaránt segítséget nyújtani, photoshop vagy akármilyen grafikai programokhoz, tutorialokat, tippeket, trükköket felrakni. galériát is lehet rajta csinálni és akkor oda lehet feltölteni a kész logokat, az biztos megmarad, nem fog elveszni. ehhez kellenének nekem tapasztalt, segítõkész és elszánt emberkék, jelentkezni lehet pm-ben, nálam
(+ jó lenne a logo wars topikot is újjáéleszteni)

szabályzat v1

természetesen a szabályok ugyanúgy rám is vonatkoznának, akár megkapom a hg jogot, akár nem.

akinek van ötlete, nyugodtan dobjon pm-et
akinek pedig nem tetszik, amit írtam, az inkább hagyja figyelmen kívül
prezi dani
Sziasztok,
kérhetnék egy logót errõl a képrõl?😊

csabeda
kösz tökéletes lesz

imihaver
nm.

magyarkolega01
Jólesz köszönöm szépen.

...:::|Supermoto is life |:::..

imihaver
???

Tetszik-Használod
Nem tetszik-Nem használod

magyarkolega01

magyarkolega01
Sziasztok!Én ebbõl szeretnék egy logo😮lyan legyen hogy fentröl lefelé mozogjön rálegyen írva a kép jobboldalára hogy Mat

lightjack
nekem tetszik!!! lehet h ellopom^^ ha neki nem kell...

tamás98
Szeretnék kérni egy 120X20-as képméretû 8Kbyte-os logót.Azt szeretném hogy a képen a Scania R730 legyen
Elõre is köszi

MAN TGA D20

imihaver
Jobb ötletem nincs:
?

Tetszik-Használod
Nem tetszik-Nem használod

csabeda
Helló!
ezzel a képpel kérnék egy logót ha lehetséges.
http://scrapetv.com/News/News%20Pages/Science/Images/Evil-Monkey-family-guy.jpg
elõre is köszönöm

imihaver
csetrongálás <#vigyor5>

Grr1234
<#pias>

morcosqtya
virgácsot kapott ma.. 😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

imihaver
Logo volt logo nincs 😄

Grr1234
Azt hogyan tudom megcsinálni, hogy ne legyen ilyen fos fehér a széle a fejnek? :S PSCS4

Grr1234
Problem? 😄

szabii98
lool <#eljen><#hehe>

I met God. She's black

Grr1234
Közben megcsináltam magamnak, szóval "rendelés" visszavonva. 😉

Máté94
Sziasztok!
Szeretnék ebbõl a képbõl egy 150*25-ös VIP logót. Konkrét ötletem nincs, csak annyi, hogy a lány feje legyen ball oldalon, a nevem pedig a jobbon. Legyen átmenet a fejléccel. Azt nem tudom, hogy a szürkével lenne e jó, vagy másikkal. Csak legyen átmenet. Ha van olyan betûtípus, mint amilyen maga a kép akkor olyannal jó lenne. Köszönöm szépen! 😊
kép
hungary27
jah katt a smyle ra
hungary27