Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elég darabos 😊
A nálad/másnál meg nem jelenített kép oka lehet, hogy a fájlnév nem megfelelõ, vagy rossz helyrõl van linkelve.
Ilyenkor lemented más néven, és felrakod egy képmegosztóra, vagy ha elég kicsi (VIP - 200K-ig, regular - 20K /file), ide az SG-re.
A nem megjelenõ kép nálam se látszik, de egyébként itt van:
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
nálam sem jelenik meg mindig a képed, de, ha kimásolom a linket, úgy jó
UI: teljesen normálisan raktam be a képet, ha nálad nem jeleníti meg akkor ez engem hol érint?
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
MAN TGA D20
jah és ha lehet akkor ez tükrözve h jobbr és ne balra nézzen.
Ebbõl a képbõl szeretnék egy logót 120x20asat. Vhogy a szemei legyenek benne, semmilyen írás nem kell rá, ja és ha lehet akkor homogén legyen a kék fejléccel, mint pl Grrr1234 nek van, csak neki ugye szürke a fejléc.
Elõre is kösz!
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
nos nemtom hogy megvalósítható e ,de az alábbi logón látható uglyra rá tudsz varázsolni egy mikulássapkát,vagy valahogyan téliesíteni?

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
Csak a kutya mögött essen a hó, jobbra átmenet megmarad, reflektor nem kell, logó szélén az átmenetnél ne legyen hibás a hóesés.
+ a hópelyhek HD ready minõségûek legyenek!
😊))
Már oda vannak téve a képernyõ jobb oldalára a hópehely brush-ok.. 😊)
hát megpróbáltam, de sajna normál méretbe nem fér bele :| ha kiveszek 1-2 képkockát, akkor darabos lesz az animáció (így is az), nem lenne szép
Amúgy igen ha lejár a vip.
nincs mit
vipeshez kell a kisebb, vagy azért, ha lejárt a vip?
Pont ilyenre gondoltam
Ha nem vagyok szemét még annyi kérésem lenne 120x20-asba is megtudod csináéni? Ha nem nagy kérés csak akkor.
facebook helyett fc barcelona legyen oda írva,ennyit kérek 😊) Nagyon szépen köszi skacok!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
?Kérnék egy 150x25-ös méretû logot ebbõl a képbõl valami olyasmit amilyen RAMyMamy-nak van.(mozgatásra gondolok)Legyen a logo-n a nevem "imihaver".
Köszönöm elõre is annak aki megcsinálja, sajnos én nemtudom megcsinálni nemvagyok még annyira profi. 😊
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
#94404: <#eljen>#eljen>