Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretnék egy logót kérni Jack felirattal. A felirat színe vmi kékes beütésû legyen, világosabb talán, de h a sötétebb jobban néz ki akkor az is jöhet. a kép olyan részébõl szeretnék logót amiben nem csak a tûz látszik hanem egy kis fekete háttér is legyen benne, de a tûz domináljon. KÉP
Ezzel a képpel kéne egy logó, 150x25-ös. A fej elhelyezkedése és mérete hasonló legyen, mint a mostani logómban. Sötétkék háttérrel, hóesés, (olyasmi, mint byzhouse logója, az Övé nagyon tetszik <#smile>#smile>) és keret.
Remélem nem teljesíthetetlen. <#integet2>#integet2>
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Ebbõl a képbõl szeretnék kérni egy normál logót:
A swibo felirat ha lehet sárgán villogjon az egyik oldalon.
Vagy valami animációval jelenjen meg.
Ha lehet a kard is látszódjon.
Elõre is köszi!

beállítások menüpont
nick kép -> tallózás: képet kiválasztod, feltöltöd
VIP: ha lejár akkor "leesik" rólad a 150x25-ös, és a fejléced is marad az egyszerû világoskék. Felrakhatsz VIP logót akkor is, csak összenyomja 120x20-ba. Animált gifet is (animációd megmarad). (viszont a maximális méret 8kb lesz 20 helyett. 8kb felettieket nem engedi majd feltölteni.)
Ha VIP vagy akkor kérhetsz itt VIP logót, nagyobb méretben szebb megoldásokat lehet produkálni.
#94334: Köszönöm!
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Láma kérdés : hogy tudom berakni? 😄
2. ha Vipet fizetek akkor ha lejárt a Vip em akkor a Vip méretû logót lekell szedjem?
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Szeretnék kérni egy logot, ebbõl a képbõl.
Különösebb elvárásom nincs, a nevemet rá lehetne tenni, ha elfér és nem túl zavaró. esetleg, ha megoldható, lehetne valamilyen átmenet a fejléccel.
Elõre is köszönöm😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
légyszives. köszönöm.
PJack,én is köszi!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
kanc****ny
pjack: kösz a javítást 😊
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

szerk: nevem byzhouse!!!!! nem byhouse 😄 meg átmenetet nem tudnád kicsit összemosni?
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Javítsam? Vagy igy is megfelel?
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep