Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Helyette Ebbõl a képbõl kellene egy logó. elõl a VV logó, mellette a Kastylx név a képen látható cikkcakkos féncsíkos hátteren. kicsit erõsítve a színek talán
Egy logót szeretnék kérni, gondolom elég egyszerû, de én sajnos nem értek hozzá.
Elsõ és második kép.
A kérés az lenne, hogy a második képen látható VV logó legyen baloldalt, mellette a nevem a ValóVilág betûtípussal az 1. képen látható háttérrel, a Házastársak helyén.
Elõre is köszi, ha valaki vállalja
szeretném, ha csinálnátok nekem egy logót ebbõl a képbõl.
köszönöm!
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Mindenki látott már pin-up-ot, ha mást nem mesékbõl vagy II. világháborús filmekben (Memphis Belle) az amerikai repülõgépekre pilóták által festett csinos lányok képében, csak nem volt tisztában vele, hogy ez a neve a stílusnak.
Kezdetben a célja a morál fenntartása volt a seregben, néhány mûvészi vénájú pilóta egyedivé tette a gépét, a vezetés pedig szemet hunyt e "rongálás" felett, mert rájöttek, hogy a katonák könnyebben viselik így a lelki nyomást ami a mindennapos bizonytalanságból, halálfélelembõl fakadt.
Stílussá vált késõbb, hatással az 50-es/60-as évek amerikai populáris mûvészeti ágaira, pl a Pop Art-ra is.. (Andy Warhol stb.)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
ott lenne hasonló a hsz mellett..
Nyilván egyetlen kovács önkényesen nem dönthet egyetlen logóról..
De nem tudom, lehet olyan scriptet írni ami pl: mellé rak a hsz. mellé egy valamilyen színû lámpát, és a szabályzatban le lenne írva, hogy az mit jelent, pl:elvetve, készítés alatt.
Csak egy kósza ötlet volt. 😊
De megnézem mit tehetek.
Ígérni nem ígérek.
de a lényeg, hogy hiányzik belõle 1-2 frame és azért akad meg. böngészõ szerintem nem tudja ezt korrigálni, de nem tudom...
esetleg próbálj másik képbõl kérni
1-2 frame kellene a végébe pluszban, annyi sztem bõven belefér, olyan 128 szín felett nem sok különbséget veszel észre, alatta már igen
A frame-eknél a removal method nálad mi?
Ha átállítom smart-ra vagy hogy a böngészõ döntse el (WBD) az segítene?
F5:
Látom amíg ti CS3-4-5-ben animáltok ott a frame-ben nincs removal method. Nálam meg alapértelmezett UGA-ban a Web Browser Decides.
Poén volt Te!!!!!! <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
ott volt a smiley!!
Egyébként meg 16K a gif, tehát lehetne bele rakni +frame-et, a gond azzal van amit mondtál is, hogy egyetlen frame-je ennek túl nagy méretû.
Optimalizálni lehetne, levenni a minõségbõl vagy a színmélységbõl de azt nem adom!!! 😊))
Tavaszig megleszek ezzel.. (egyébként vannak itt az sg-n darabosabb hóesések is) <#ravasz1>#ravasz1>
procim, videókártyám is bírja, nem azzal van a gáz. egy helyen megakad az animáció, nem folyamatos