Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
H@LD!!R ez lenne a felirat,egy kis Gyûrûk urával füszerezve!!thx elöreis
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
png alapból tudja. semmi ördöngõsség nincs benne, ha sima, nem animált logot csinálsz, amiben van átmenet, nem gif-ként, hanem png-ként mented el (ilyenkor nem kell rászerkeszteni a fejlécet) és csak egyszerûen átnevezed gifre. természetesen a png-nek is 8kb alatt kell lennie, különben nem lesz jó
majd sztem ezt is belerakom a faq-ba, vagy weboldalra, ha meglesz
amúgy font meg van dögivel, ha beírod gugliba, hogy alien font vagy predator font, kiad párat
2. Alienes fontok: na most megfogtál, már kb 2 hónapja egy darab fontot nem kerestem, de akkor majd fogok. Van egy oldal ahol betûkészletek vannak, le is mentettem az url-t könyvjelzõimbe, csak a több száz között nem találom melyik az.. 😞(
3. png-be soha nem mentettem, a szélével kapcsolatban az mit változtat a dolgon?
Transzparens háttérre a felsõ layer(eke)-t blur-öztem, de nem értem miért nem lett lágy a gif széle. ??
png ezt hogy oldja meg??
PS-bõl transzparens gifbe eleve menteni miért nem jó???
amúgy meg kismillió alien/predatoros font van, amivel sokkal jobban nézne ki
ja, egyébként menthetted volna simán png-be, ha átnevezed gifre, akk simán feltölti az sg. csak azért, mert a széle szebb lett volna úgy
#94533_ szívesen..
Nem szeretem, ha egy betû-szín túlságosan "kiszól" a környezetébõl, kivéve ha tudatosan van komponálva a kontraszt, esetleg komplementerekkel operálva. Viszont egy pasztell háttér elõtt virító élénk színû betû egyszerûen diszharmonikus és zavaró.
Tisztán fauvista logók nem tetszenek, kivéve ha céllal azok.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Ezzel a képpel kéne egy logó, 150x25-ös. Valami barna (de ne teljesen egyszínû) háttere legyen, és fekete keret. Nem muszáj, hogy benne legyen az egész tank, de a torony kell. Jah meg valami faszányos betûtípussal legyen kiírva, hogy "Grr", és még valami fény is mehetne át rajta (pl. mint kastyx-é).
Köszi.
köszi mindenkinek, aki támogatott 😊
@ #94521:
ebbõl a képbõl nem tudtam jobbat kihozni, nem tetszik -> nem használod
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
Azt ne mondd, hogy 2 perc alatt meg volt.. <#lookaround>#lookaround>

(hacsak nem leszel VIP)
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Bocsi, hogy eddig nem jelentkeztem de nem vagyok mindig net közelbe.
kici öröm..
#94521: megcsináltam, csak megint nem jön be az ftp-m és nem tudom feltölteni
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
?#94494_
van vip jogom csak most nincs kint logo és nem látszik. ha megoldható akkor essen a hó rajta, és ne legyen rajta név. köszi elõre is!
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

Mindenesetre köszönöm. ja és nem vip logó
rayman 12-nek és Cris99-nek is ugyanezt tudom mondani