Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I met God. She's black
majd csak megunjátok egyszer
pedig szerintem kulturált stílusban beszélek.
vagmafia.com
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
de mivel nem az enyém a topik és igen, én kértem véleményt, kiveszem a bannerbõl, amit kérsz
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
itt egy másik, PJack elküldte nekem az egyik régebbi bannerja PSD-jét, nekem ez jobban tetszik

#94585: ki tudja, hogy mi az, az linkel hozzá, aki meg nem, az nem, ennyi. nem kötelezõ
Csak nem biztos, h aki logót kér, tudni fogja miaz: pattern, brush, de amúgy <#eljen>#eljen>. 😊
Egyébként rendben van.
Gondolom maga a banner forrás-képfájl nem ez lesz.. (zajos)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
csináltam egy új bannert, véleményeket, javaslatokat várok

Szeretnék egy 120x20-as lógót kérni.
ebbõl a képbõl,ha lehetséges akkor a szín illeszkedjen a fejléchez.
köszi!😊
vagmafia.com
Nem "kompatibilis" hanem
"alkalmas" vagy "kompetens" az ide illõ kifejezés.
..kis szombati nyelvtanóra.. <#miaz>#miaz>
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
vagmafia.com
Köszi szépen!
:) Semmi okosság :P
Nem tudjátok véletlenül,hogy a képen lévõ "modding" felírat milyen betûtípus? kép
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Egy normál méretû logót szeretnék, valami aranyosat, lányosat, és ha lehet, essen a hó!
Köszönöm szépen 😊
amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670
ebböl a fotóbol kérnék egy logót . A mérete 120 X 20as legyen és ha lehet bal oldalt legyen a szarvas mellette pedig a nevem barnás arannyal és Brush Script Std betûtipussal . Keretet sem szeretnék hozzá semmit 😊 ez az elképzelésem , de ha tudtok esetleg valami jobbat akkor megköszönném ha megcsinálnátok
köszönöm szépen elõre is ha megcsináljátok 😊