Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabii98
HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELÕSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Probléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük.

I met God. She's black

nézz fel szépen, én vagyok a hg és törlöm, mert nem bírsz magaddal, ahogy rajtad kívül 1-2 ember sem

majd csak megunjátok egyszer
hungary27
fejezzétek be.
7131
és megint törölve lett a hszem. mindjárt megyek a banamákra is vagy mivan?
pedig szerintem kulturált stílusban beszélek.

vagmafia.com

tudom, hogy nem tetszik, mivel -1-gyel szavaztál rám (ami szintén nevetséges), inkább ne szólj hozzám és akkor nem lesz baj
Maximus4
<#wow3> Én vagyok flegma?Te jó ég!Látom hozod a formád,gratulálok a hg. joghoz.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

ha mondjuk talán nem ilyen flegamtikus stílusban válaszolsz elõször, akkor még komolyan is veszlek
de mivel nem az enyém a topik és igen, én kértem véleményt, kiveszem a bannerbõl, amit kérsz
Maximus4
Nem kell az én kedvemért kitörölni,félreértesz.Nekem a "TILOS" szóval van bajom.Ne akarja már senki megszabni se nekem,se másnak ezt a pm írogatást.Ahogy a jelenlegi bannerban van az szerintem bõven elég.Amúgy meg tõlem aztán azt írsz ki amit akarsz,de te kérdeztél véleményt.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

ha feljebb nézel, láthatod, hogy eddig is megvolt ez a pont, csak a pm rész nélkül, de, ha annyira ZAVAR, akkor majd kitörlöm
Maximus4
Nem kell köszi.Annyi szabadságom csak van a fórumon ahogy mindenki másnak is,hogy annak és olyan témában írok pm-et akinek én akarok,és ez vonatkozik erre a topikra is.Maximum letilt az illetõ vagy nem válaszol.

külön beleírom majd, hogy te ez alól kivételt képezel
szabii98
a 4es szám nincs kiemelve...

I met God. She's black

Gerypapa 95
<#eljen>

Maximus4
Azért a 3. pont elég nevetséges😊

ok, akkor sztem ez lesz
morcosqtya
Nagyon jó design!

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Gell97 kolega
nekem is.

közel sem az

itt egy másik, PJack elküldte nekem az egyik régebbi bannerja PSD-jét, nekem ez jobban tetszik
imihaver
Tökéletes.
Mehet is ki😊 <#smile>

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

nem írta ki a helyesírás-ellenõrzõ, hogy hibás lenne, de majd javítom, kösz

#94585: ki tudja, hogy mi az, az linkel hozzá, aki meg nem, az nem, ennyi. nem kötelezõ
sürgetni az rövid ü
Gell97 kolega
Szerintem is rendben van. 😄
Csak nem biztos, h aki logót kér, tudni fogja miaz: pattern, brush, de amúgy <#eljen>. 😊

dehogy ez lesz, ez még csak az elsõ próbálkozásom volt, egy óra alatt csaptam össze kb.
morcosqtya
Szigorú, mint Te... <#wink>
Egyébként rendben van.
Gondolom maga a banner forrás-képfájl nem ez lesz.. (zajos)

LOGÓKOVÁCSOK FIGYELMÉBE!

csináltam egy új bannert, véleményeket, javaslatokat várok
nem az
Gerypapa 95
<#idiota>

7131
mert viccesnek találtam

vagmafia.com

pelezinho
Sziasztok!
Szeretnék egy 120x20-as lógót kérni.
ebbõl a képbõl,ha lehetséges akkor a szín illeszkedjen a fejléchez.

köszi!😊

most minek írtad be még egyszer ugyanazt? :S
7131
sziasztok 7131et valaki tudja megcsinálni nekem olyanra,hogy úgy zizegve legyen kicsi-nagy,össze-vissza de méretet és helyzetet fehér villanás után váltson a számokat meg olyan spártai formában képzelem el mint a 300 logója fekete alapon vörös😊én nem vagyok kompetens😄 ilyen dolgok kivitelezésére.elõre is köszönöm😊

vagmafia.com

morcosqtya
:-)
Nem "kompatibilis" hanem
"alkalmas" vagy "kompetens" az ide illõ kifejezés.

..kis szombati nyelvtanóra.. <#miaz>

7131
sziasztok 7131et valaki tudja megcsinálni nekem olyanra,hogy úgy zizegve legyen kicsi-nagy,össze-vissza de méretet és helyzetet fehér villanás után váltson a számokat meg olyan spártai formában képzelem el mint a 300 logója fekete alapon vörös😊én nem vagyok kompatibilis ilyen dolgok kivitelezésére.elõre is köszönöm😊

vagmafia.com

imihaver
nm.

lightjack
köszi, zsír, tetszik!

bency
Sziasztok! Egy pici apróság kellene,a mostani logómat kicsit havasra csinálni valahogy,havazzon is meg látszodjon hogy tél! Ennyi!

Köszi szépen!

:) Semmi okosság :P

Wreck86
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül,hogy a képen lévõ "modding" felírat milyen betûtípus? kép

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

morcosqtya
nm.

soo277
THX

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Gerypapa 95
nagy szépen köszi ; )

imihaver
Jobb ötletem nincs:
???

Ha nem tetszik nem használod.

Justin Case
Sziasztok!

Egy normál méretû logót szeretnék, valami aranyosat, lányosat, és ha lehet, essen a hó!

Köszönöm szépen 😊

lightjack
helo
ebbõl a képbõl szeretnék egy 120x20as logot:
[/url][/img]

rayman12
😄 kössz!!!

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

berczely

Ha tetszik használod, ha nem, nem!

rayman12
Lécci az enyémet is csináljátok meg. Már ez a 3. ik kérelmem és mindenkinek megcsináljátok 2 perc allat csak az enyémet nem.

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

berczely

Gerypapa 95
haliag ! ebböl a fotóbol kérnék egy logót . A mérete 120 X 20as legyen és ha lehet bal oldalt legyen a szarvas mellette pedig a nevem barnás arannyal és Brush Script Std betûtipussal . Keretet sem szeretnék hozzá semmit 😊 ez az elképzelésem , de ha tudtok esetleg valami jobbat akkor megköszönném ha megcsinálnátok
köszönöm szépen elõre is ha megcsináljátok 😊

az meg mi a franc? :S
darki81
nekem: Selteco_Bannershop_GIF_Animator_5.1.1
de lehet a pshopra lekéne cserélnem, ezzel elég kevés dolgot lehet, de azzal meg tul sokat 😄 többet is mint kéne 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;