Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

+1 qtya
Maximus4
"nincsenek meg a kompetenciáim,szakmailag sincs múltam"

Szerintem ezt nem jól látod.Nem kell ps mágusnak lennie a házigazdának.A lényeg a tolerancia,a kultúráltság és ha kell,akkor szigor.Szóval te tökéletes lennél a posztra!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

morcosqtya
Köszönöm, de a régebbi dolog akkor volt amikor - a jelenlegihez hasonló de még inkább elmérgesedettebb helyzetben - bezárták a logómûhelyt egy hétre, és a banda fele áttelepült a Samuray-féle "készítsünk logót magunknak" topicba, ahol végül enyhült a hangulat.
Akkor ott nem "licit" ment a hg jogra, hanem 3-4 logókovács között válogattunk, ki lenne a legjobb (Bercz, Ramy, PJack, Drephis, stb).

Akkor merült fel a nevem - bár nem tudom hogyan - de már akkor is jeleztem: nincsenek meg a kompetenciáim a szabályzat alapján a hg jogra. Fél éves reg voltam, szakmailag sincs múltam (logók terén legalábbis, analóg vizuál-kultúrában esetleg..), nem készítettem több száz munkát, nem állnak mögöttem fórumozók, stb.

Én akkor sem vállaltam volna el, mivel méltánytalan lett volna a többiekkel szemben akik mondjuk 5-6 éve itt vannak és csendben, flame nélkül végzik a dolgukat, ráadásul kenik-vágják a PS-t.

A HG jog/felelõsség nehéz téma. Megkockáztatom, hogy nem is annyira a szakmai kompetenciát igényli, hanem egyfajta higgadt vezetõi jellemet, és nem kis pedagógiai érzéket(!).
Bár ez nem tartozik ide és a kutyát se érdekli: én a való életben sem vagyok vezetõ jellem, inkább egy "törvényes semleges" szemlélõdõ.

Nem érzem szükségét bárminek is az élére állni, és irányítani egy közösséget, "objektív" ítéleteket hozni. Akármennyire is hihetetlen: még ha ez csak egy fórum is, egy virtuális közösség, ide is vonatkoznak az élet szabályai, van aki alkalmas moderátornak/hg-nak, van aki nem.
Higgadt, érett, következetes ember kell, ha már mindenáron HG-t akartok... van erre kiváló példa a modik közül is, konkrét nevet említeni soha nem szerencsés, de gondoljunk egy világoskék-sárga színvilágú fejlécre... 😊

Nem kioktatásként, de azt is érdemes végiggondolnunk, hogy ki mit tesz meg a közösségért önerõbõl (passzívan, csak a viselkedésével).. miért is kell nekünk hg? Messiásnak? Jobban fogunk tõle viselkedni?
Senkiben ne éljen annak a víziója, hogy egy adott embert ha ideraknak akkor minden megoldódik és semmilyen belsõ feszültség nem lesz. A hg nem egy adu-ász. Ne várjunk tõle megváltást. Hiába követelünk egy nagyon jó pedagógust osztályfõnöknek, ha közben üvöltve dobáljuk a tolltartókat, döntögetjük a padokat.. :-)

#94656: konkrétan mit?
:-)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Gerypapa 95
<#idiota><#eljen>

tommygear
ideje volt
tommygear
+1 morcos
ramy semmiképp...
Gell97 kolega
+1<#eljen>

Grr1234
+3198279

Gerypapa 95
szerintem Raminál bárki jobb lenne , de ahogy Szabi is említette maximus vagy bercely lenne a legjobb , szvsz.

djano
+1

CB:308-as Kis Janó&#9829;&#9829;&#9829;Monaa&#9829;&#9829;&#9829; Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

+1 egyetértek!
én tudnék<#hehe>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

hungary27
szerintem egyelõre hagyjuk ezt a hg-kérdést
byzhouse
+1 pontosan.

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

szabii98
+1
Vagy esetleg Maximus, bercely...Mindenképpen egy érett, hozzáértõ ember kell, aki nem kelt flémet.

I met God. She's black

Én morcosqtya-t javasolnám hg betöltésére!
Mintha régebben írta volna,hogy elvállalná.Sz.tem õ korrekt.
Aki innen ismeri rosszat nem tud írni róla ebben biztos vagyok..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

byzhouse
viccnek is rossz volt! 1 érettebb ember kell,aki már volt máshol is HG(Maximusra céloz 😄 )

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

shumika
Vagy ne legyek én hg?

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Máté94
Szép volt Maximus!
FLAME keltésbõl 10/10.
Maximus4
Hát,hogyne!😛

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

byzhouse
amúgy szvsz Maximus-nak kéne HG-nak lennie: más topikokban is ügyesen végzi/végezte a dolgát. 😊

Maximus te nem vállalnád el logómûhely topik HG szerepét?(szerintem sokan támogatnának)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Shumika nem neked köszönhetjük,hogy ramytól elvették a HG jogot,mivel bárki képes írni a modi topikba.
bocs efreet remélem,hogy így spoilerezve nem adsz elakadásjelzõt :|

Martinez01
A moditól, meg RaMy-tól megkaptam a karácsonyi ajándékot xD :
Jót röhögtem...

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Wreck86
Hm ... poén-poén hátán.

Jön a Karácsony,szeretet gyerekek.😊

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

shumika
Köszönet nekem! 😊

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

jhetedikj
de tudtam, hogy ez lesz...

anno 1987

Efreet
Sajnálom, ha szükségetek van házigazdára akkor valaki olyat válasszatok, aki felelõsségteljesebben el tudja látni a feladatát. Ha csak bannert cserélgetni kell, akkor azt megcsináljuk mi is.

A személyeskedést pedig mindenki hagyja abba, mert azért bizony én kiosztok pár büntetõpontot - ha problémátok van egymással, azt privátban intézzétek. Köszönöm.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

7131
tõlem kaptál személyeskedõ hozzászólást?
hogy beszélnek veled?
NEM VAGY NÉPNEVELÕ!
a hsztörlés meg gyáva dolog mert ha igazad lenne nyugodt szívvel benthagyhatnád,téged igazolna ez egyoldalú cenzúra semmi több.

vagmafia.com

rendben

akkor mostmár nyugodtan beírhatom, hogy a továbbiakban leszarom az egész topikot, -fav örökre és lehet örömujjongani
Efreet
RAMyMamytól több panasz és visszaolvasás után megvontam a házigazdai jogot, visszaélések miatt.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

a személyeskedõ hozzászólásokat szerintem a hg-nak joga van törölni, az most tök mindegy, hogy kire vonatkozik
ha nekik van joguk velem úgy beszélni, ahogy, akkor nekem is

nem vagyok elszállva magamtól, rosszul látod a dolgot. én próbálnám megtartani a rendet itt, de mikor ok nélkül valaki nekem esik, akkor nehogymár még én legyek a hibás és ne védhessem meg magam akár hsz törléssel, akár válaszolással
Gerypapa 95
<#eljen><#eljen>

Maximus4
Tényleg most írok neked utoljára!

"pár 10-en éves csicska csúnyákat mond rám"
"undorítóak vagytok mind"
Errõl beszéltem.Nincs jogod senkivel sem így beszélni!Neked az a "dolgod",hogy a rendet fönnt tartsd,nem pedig mindenkit leugatni!

"egy pár hete benéztem a topikba és azt láttam, hogy lecsúszott teljesen a topik színvonala mind logók terén, mint közösség terén"
Ez a másik.Szerintem itt senki nem vitatja a tehetségedet ps. terén,de ha egy kicsit visszavennél az egodból akkor nem lenne gond.Iszonyatosan el vagy szállva magadtól és ezért oltogat téged mindenki.Te akartad a hg. jogot,tartsd is magad az ezzel járó felelõsséghez!

7131
rendben,csak akkor ne nekem válaszolj,hajlamos vagyok rá és magamra veszem.
a topik melyik pontja tiltja,hogy javított szöveget nem küldhetek újra?
Prinszkrínelj nyugodtan legalább képbekerülsz saját magaddal.

vagmafia.com

tudod, azért hagyok ki sort a mondatok közt, mert talán nem minden rád vonatkozik belõle

2x írtad be a kérésed, azért, mert egy szót kijavítasz, nem kell az egészet beírni újra, de most nem is ez a lényeg itt

majd legközelebb print screenelek és verem rá a nyálam, hogy miket írtatok, jó?
7131
1.soha nem álltam melletted.
2.rosszul fogalmaztam egy mondatot,kompetens helyett kompatibilist írtam,javítottam,te meg itt trollkodtál,hogy miért posztolok 2X.Nem posztoltam 2X,másodjára a javítottat raktam ki.
3.szóljál nyugodtan a cimbiknek,ez a RAJoskodás nem kell.
4.beszélj HG-hez méltó hangnemben,nem kellenek a trágár megnyilvánulásaid.
5.ha nem törölnél minden hsz-t meggondolatlanul talán most nem csak vádaskodnál.
6.ne csinálj magadból mártírt mert nem vagy az.

vagmafia.com

pff 😊

az se tudom, hogy ki a túró vagy egyébként, de te voltál az elsõ, aki beszólt, hogy csak az olyan hsz-eket törlöm, ami nem engem "éltet", miközben személyeskedõ volt mind, úgyhogy a felháborodásod itt nem jogos

nem tudom, hogy mégis mi a francot képzeltek ti itt magatokról, elkezdek vitatkozni egy emberrel, aztán a sok marha nekem esik (1 bolond 100-at csinál), akiknek még a nickjüket életemben nem láttam. nyilván 1 ember a 10 ellen esélytelen, de higgyétek el, hogy van ebbõl a topikból nem is egy "haverom", de nem hívom õket, hogy jajj, gyertek már és védjetek meg, mert pár 10-en éves csicska csúnyákat mond rám.

és még mindig az a vicces, hogy pont azok szólnak be, akik +1-eket írogattak rám, mikor kérdeztem, hogy ki szeretné, ha hg lennék. hát marhára szánalmasak vagytok, komolyan

nem miattam van a flame, hanem miattatok, mert ti vagytok a partnerek ebben. ti nem veszitek észre magatokat, hogy mit csináltok. undorítóak vagytok mind.

egy pár hete benéztem a topikba és azt láttam, hogy lecsúszott teljesen a topik színvonala mind logók terén, mint közösség terén. oltjátok itt egymást össze-vissza, ilyen tök amatõr kisgyerekek, akik azt se tudják, hogy fán is terem a grafika és akkor ugye megint én vagyok a szarszemét, mert mikor én nem voltam itt, akkor rend volt. úristen, szálljatok már le a földre, könyörgöm! ha én nem vagyok itt, ugyanúgy megy a flame és egymás baszogatása, csak én vagyok az, akit mindig be lehet állítani a bûnbak szerepébe. hát gratulálok az értelmi szintetekhez
épp az ilyen kezdetleges logok miatt támadt egy ötletem, hogy segíteni kéne a kezdõknek, csinálni egy oldalt külön, amibõl tanulhatnak, de ilyen aljas társaságért én valamit is tegyek? egyszer mellém álltok, aztán meg ellenem vagytok, mert az a menõ? gusztustalan viselkedés ez.
Maximus4
"inkább ne szólj hozzám és akkor nem lesz baj"
1:Te engem ne fenyegess!
2.Az,hogy egy topiknak a házigazdája vagy,az nem az jelenti,hogy bármivel különb lennél bárki másnál!
3.Az,hogy én,hogy szavaztam rád az én magánügyem.De ha már itt tartunk te pont az az ember vagy aki nem való házigazdának a stílusod miatt.
4.Ne szabd meg kihez szólhatok hozzá,de biztosíthatlak nem nagyon vágyom rá,hogy veled társalogjak!

A moderálási hozzászólásodhoz meg csak annyit,hogy neked sokkal,érted,SOKKAL toleránsabbnak kellene lenned mindenkivel szemben,nem a kiskirályt játszani!Semmilyen sértõ hsz. nem volt eddig,mégis töröltél párat.Ez is csak téged minõsít!De legyen igazad,ne szóljunk egymáshoz!

shumika
Mér törölted a hsz-emet?

Gerypapa 95
<#eljen>
hungary : azért mert ha neki nem tetszik hogy helyeselsz valamit akkor tölli .. ennyi ! magyarázat nincs rá

7131
Köszönöm szépen.nem tudsz példát hozni mert nincs.Részemrõl off.
Csak visszaélsz bizonyos jogaiddal ennyi.

vagmafia.com

hungary27
de nem tudom hogy egy ilyen jelet mint ez: <#eljen> minek kell törölni
direkt kötözködsz most is, mert tudod, hogy nem tudok példát felhozni, mert már töröltem a hsz-eket. fejezd be
7131
példát hozz.bizonyíts be,hogy személyeskedtem.akkor offolok.

vagmafia.com

személyeskedésben simán benne van, amiket írtál, ne játszd az ártatlant
7131
mutass egy ilyent,mondjuk tõlem: A kulturált, folyamatos társalgást feltûnõen és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások.

akár ilyen is jöhet:Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minõsíthetetlen hangnem.

vagy erre is hozhatsz példát:Céltalanul vitát szító hozzászólások.
szerintem nem tudsz,mégis törölsz.

vagmafia.com

king82
Én erre szavazok!

www.bundesliga.de www.kicker.de

moderálási alapelvek

Hozzászólások törlése:
# Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minõsíthetetlen hangnem.
# A kulturált, folyamatos társalgást feltûnõen és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások.
# Céltalanul vitát szító hozzászólások.

mivel megkaptam a hg jogot, így szerintem jogom van az ilyen jellegû hsz-ek törlésére. ezért van a hg jog, hogy ne a moderátorokat kelljen ugráltatni

egyébként meg megint arról van szó, hogy van egy emberrel vmi nézeteltérésem, és a többi olyan, akinek köze nincs ehhez a topikhoz, meg úgy általánosságában hozzám sem egybõl nekem esik. milyen jogon?

továbbra is törölni fogom a nem ide való hsz-eket, mehettek panaszkodni, ha valamelyik moderátor úgy látja, hogy visszaveszi a hg jogot tõlem, ám legyen, de ezt nem ti fogjátok eldönteni

így utólag meg nyávoghatnak az olyanok, akik rám szavaztak, akkor nem is tudom, hogy minek tettetek meg házigazdának, ha ennyire nem csíptek? tehát részetekrõl fail.
+1

Gell97 kolega
+1<#eljen>

hungary27
szerintem jobb volt amikor úgy mond "nem volt házigazda" csak csináltuk a logókat semmi flém nem volt.