Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Remélem nem probléma, hogy hasonlót szeretnék, csak az nagyon tetszik. =)
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
vagmafia.com
Szeretnék kérni egy logót ebbõl a képbõl VIP méretben!Szeretném ha szállingózna a hó,és valamelyik kék fejléccel olvadjon össze!A név Nyuny legyen a mostanihoz hasonló stílusban!
Elõre is köszönöm!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Egy normál méretû logót szeretnék "Fóka" felirattal, és ezzel a képpel..:
Elõre is köszönöm szépen..😊
xD
ebbõl a képbõl szeretnék kérni egy 120x20-as lógót.Ha megoldható valahogy olvadjon bele a fejlécembe.
köszi<#wave>#wave>
# végre a régi mederben.
:) Semmi okosság :P
Na hát azért nem vagytok semmik... <#szomoru2>#szomoru2> Ide sem jövök többet!
Szeretnék kérni 1 VIP logót ebbõl a képbõl.
Elképzelésem : A kép baloldalt legyen, nevem jobboldalt ( Thomson002 )és ha megoldható valami animálás is lehetne benne .
Elõre is köszönöm !
http://indafoto.hu/Thomson
Egy jó tartalmas lány vs. lány párnacsata végkifejlete ugrott most be róla..
😊)
(tudom az hó..)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
#94563_
Érdekesség: Szenteste milyen filmet adnak?
Alien versus Predator.. 😊)
Szeretet ünnepe.. 😊)
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Nem kell.
Legyen úgy mint régen. 😊
Ramy is törölt.
Jobb lett?
Nem, sõt rosszabb, mert senki nem viseli jól ha törlik a hsz-ét, ráadásul nem objektív, hogy mit indokolt és mit önkényes dolog törölni.
Kérdezzétek meg Aquir-t, régen õ volt a HG.
Bár remélem nem sértem meg vele, de Õ se nem szigorú se nem vezetõ típus.
Berczely-re és Drephis-re gondoltam még. Teljesen semlegesek, csak nincsenek itt.. úgy meg elég nehéz HG-nak lenni.. <#idiota>#idiota>
De igazából ha megnézitek a mûvészek nagy százaléka inkább elvonult álmodozó csendes õrült mint nagy vezetõ. 😊
Úgy hogy egyelõre mivel nincs jobb, a #94655-el értek egyet...
értessz a logókészítéshez te is és normális is vagy... ez elég ide
Valakit helyreutasítanék gondolod nem esne nekem (+még hárman)?
Másként viseli az ember (kényszeresen) a retorziót egy hierarchiában formálisan is felette álló személytõl (rendõr, bíró, fõnököd, igazgató, vagy itt modik..) mint egy informális kinevezett vezetõtõl aki valójában ugyanúgy mellérendelt viszonyban van vele mint az összes többi (HG).
Rajzok, grafikák topicban végzek valamiféle "társadalmi munkát", tapasztalatok átadásában, tippek, trükkök, stb. de ott sem állok senki fölött legfeljebb szakmai múltam nagyobb mint az odajárók 90%-ának, így nem is vagyok semmiféle "HG" csak segítek, de az is pusztán szakmai.
Nincs is nagy szükség ott moderálásra, a viták is enyhék (ha vannak egyáltalán).
Vagy ott van a Shakes topic. Szinte soha nincs flém. Családias hangulat pedig szinte senkit nem ismerek 1 hónapnál régebb óta.
Igazából fogalmam sincs miért pont ez a logó topic ilyen forrongó hangulatú..
mirõl van itt szó?:
- kérünk valakitõl valamit (grafikai munkát)ingyen
- alkotók kreálnak logót, berakják, teljesítik a kéréseket (ingyen)
- megköszönöm, távozok.
Nincs igazából politika, nem gumiszoba, nem humorosaranyos (állatkínzó/batman/ariak flame).. úgyhogy gõzöm nincs miért ilyen ez a topic, de nem is fogom tudni nektek megoldani ezt sajnos..
Esetleg egy érzelemmentes ember kell, akirõl lepattan minden, következetesen töröl, jelen van, további flémnél újra töröl, nem szól vissza stb.
De mint mondtam ritka az ilyen ember, és ha van is, Õ se tudna mindent megoldani.
kitekintõ társadalomtudományi OFF:
Egy társadalmi rendszer mûködõképessége is két oldalról alapozott: felülrõl tekintélyelvû, opresszáló, vagy jogállami semleges (demokratikus) szabályelvû, alulról pedig a gyerekkortól szocializálódott alapértékeken alapuló jogkövetõ magatartást feltételez.
Ha az alsó nincs meg akkor diktatúráról
Ha a felsõ nincs meg akkor anarchikus kommunista utópiáról
Ha egyik se akkor anarchizmusról beszélünk.
(ha mindkettõ akkor elvileg mûködõ demokráciáról)
Na döntsétek el mi kell ide? :-))
Valami koncepciónk legyen már...