Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Ebbõl a két képbõl szeretnék kérni egy ViP-éretû logót .Elõre is köszönöm
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
kicsit animált..
közepes természeti csapás..
nagyon egyszerû.. 😊)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Több mint két éve rátok se nyitottam. :/
Ilyen ez az élet, néha messzire is menni kell... 😊
Nos egy olyan kérésem volna, hogy a jelenleg beállított színhez csinálna e nekem valaki egy szépet? 😊
Igazából rátok bízom, a nevem legyen rajta: Ger. Ennyi, hogy milyen az animáció rátok bízom. (Bár mint látjátok a természeti jelenségek tetszenek. )
Köszönöm elõre is!
Üdv.: Ger.
---Ger----
Minecraft forever :D www.xolote.blog.hu
Minecraft forever :D www.xolote.blog.hu
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Nagyszerû ezt a logó kérõ mûhely, bátorkodnék egy kedves és kreatív embertõl én is kérni egyet.
150*25-ösként "High end PC" legyen rajta feliratként, a felirat animációját a kretivitásotokra bízom, ahogy a háttér animációját is, valami igazán tetszetõs high-tech logó jó lenne. 😊
Köszönöm!
Ebbõl a képbõl kérnék egy 120X20-as logót:http://kepkezelo.com/images/e0bnz0psajskv5eisfb.jpg
Ha lehet akkor fentrõl lefelé mozogjon és legyen bal oldalra írva hogy Máté97,meg mégha megoldható akkor a lámpái villogjanak.
Elõre is köszi!
Egy új vagány vip logó kellene, átmenetes bármelyik fejléc színre, szerepeljen rajta a noname szöveg, a többit rátok bízom. Nagyon köszönöm!
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Olyat szeretnék, hogy a fõ helyen ez a kép lenne, esetleg e mögé háttérnek a szélére lehetne rakni ebbõl szárnydarabot. És az lenne ha lényeg, hogy ha lehet, hogy valamennyire mozogjon is sejtelmesen pulzáljon, ha nem is mozog legalább pulzáljon már a füst a koponya szájában. Meg emellé, ha valahová elfér akkor egy MetalMilitia nevet, úgy is jó ha 2 részre osztva a fej két oldalán van. Megint jókara hülyeséget kérek, de hát megesik 😄 . Ha valaki megcsinálná akkor elõre is köszi.
jók lettek 😊
köszi 😊
I met God. She's black
és amugy jólett<#wink>#wink>
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Azonban felhívnám mindenkinek a figyelmét (így a Tiedet is) a még mindig érvényben lévõ 7. pontra a bannerben.
A 3. pontot én rugalmasan kezelem, jelenleg annyi, hogy átmenetesben ilyen, de erre most lusta vagyok anim-ot rakni.
#94823: köszönöm!
#94812: tudsz vmit. <#eljen>#eljen>
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
ezért itt egy kifinomultabb:
Geil, köszi!
GET OVER HERE!
ügyes vagy! THX mester<#wink>#wink>
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★