Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem voltam ott..
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Megcsinálnád az enyémet is?
Lejjebb ott van a kép és a cuccok hozzá...
| Email: [email protected] |
The Witcher 2
World of Warcraft
Stalker
Aion
Company of heroes
Star Wars Knights the Old Republic
Starcraft 2
Diablo 3
Total War Shogun 2
Lord of the Rings Online
Star Trek Online
Cryostasis
Amnesia
és egyébb csak pc-s játék karakterekbõl....minnél több van rajta annál jobb!
ebben lenne 2 fontos kikötés, legyen 2 oldalt akár a sarkokban az Nvidia illetve Ati embléma, és a 2 jel közti részben legyenek akár egymással szemben vagy ellenkezõ irányba nézve ezekbõl a játékokból néhány jellegzetes karakter.
ha lehetséges tegyétek a karaktereket átfedésbe. köszönöm.
ha elfogadják akkor topikba kerül majd ki.<#worship>#worship>
к.ιηтнуα.
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
(ezt kértem lejebb is.)
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
"Kérnék akkor én is egy logot 120x20 asat, hátha most sikerül 😄
Olyat szeretnék, hogy a fõ helyen ez a kép lenne, esetleg e mögé háttérnek a szélére lehetne rakni ebbõl szárnydarabot. És az lenne ha lényeg, hogy ha lehet, hogy valamennyire mozogjon is sejtelmesen pulzáljon, ha nem is mozog legalább pulzáljon már a füst a koponya szájában. Meg emellé, ha valahová elfér akkor egy MetalMilitia nevet, úgy is jó ha 2 részre osztva a fej két oldalán van. Megint jókara hülyeséget kérek, de hát megesik 😄 . Ha valaki megcsinálná akkor elõre is köszi."
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
pedig az elsõ kurvajó
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
vagmafia.com
a kocsi hátérrel együtt legyen..
innen pedig a bal alsó csillag kellene
katt
Chrom színû kerettel..elõre is köszönöm^^
De valami hasonlót készithet valaki, mert ami most van az elég gagyi,<#vigyor1>#vigyor1>meg nem gif.
(egyszer már kaptam egy jó logót, csak a fejléc szinei nempasszoltak hozzá, kivéve az a szin, ami nemtetszett.<#smile>#smile>
Szeretnék kérni egy vip logót,bármelyik fejlécszínhez.Két képet adnák,amelyikbõl egyszerûbb,jobbat lehet kihozni azt választjátok😄
Kép1
Kép2
Az animáció is mindegy,csak az a lényeg,hogy jó legyen😄
Remélem tudtok valamit csinálni belõle..elõre is köszönöm!<#worship>#worship>
U.i.:a nevet elfelejtettem: Szomszéd
к.ιηтнуα.
Szeretnék kérni 1 logot...
Kép:
Név : Kevin
Extra : a nevem megcsillanhatna,és vmi szép kis animáciot,ugrálás vagy vmi ami szépen mutat rajta,(cartman bal oldalt legyen...)
Ennyi,várom a logot...
<#wave>#wave>
ha javitanád megköszönném
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!