Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Eléggé pusztulatapokaliptikus2012zombivilágvége hangulata lett..
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
..2011;
BUÉK mindenkinek!
ha valaki unatkozik szilveszter napján az összerakhat nekem egy logót 😄
egy 150X25 logót szeretnék kérni. illeszkedjen a kép a fejlécemhez legyen benne Homer Simpson valami animációval és utána a nevem VERESS 96! Nagyon köszi 😊
# BUÉK mindenkinek.....
kép
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!
Amúgy teszik! <#eljen>#eljen>
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
kössz!
Logókovács vagy te....
Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
1. kép
2. kép
Ezekbõl ki tudtok-e hozni valami izgalmasat és pofásat?A QWERTY név azért szerepeljen rajta valahogy.Ha illlik hozzá mozoghat is a felirat, ha nem akkor nem kell erõltetni.
Amelyik kép megmozgatja a fantáziátokat azzal csináljatok inkább...vagy amelyikkel inkább lehet úgy dolgozni, hogy a kis logón kivehetõ legyen mi is szerepel rajta. 😊
Qwerty4
Köszönöm!
http://kisgyerek.picturepush.com/ ♥Daf XF95,SCANIA,MB-Axor.VOLVO♥
De úgy kell találjak képet, hogy legyen jó normális avatarnak a másik 2 fórumra és idevaló is legyen, szóval jól átalakítható.
Qwerty4