Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De csak a legjobb logók kerülhetnének be oda.
És a készítõ döntené el mennyibe kerülne egy logó.
Minecraft forever :D www.xolote.blog.hu
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
[/url]\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
elõzõ (bukott) ötletem után, most jönne egy szerintem egyszerû. errõl a képrõl szeretném a Hangover 2 feliratot, valamint ha lehet Zachet is szeretném a képre.
Elképzelésem:
Zach bal oldalt, a Hangover 2 logó pedig jobb oldalt, és ha lehet, a Hangover 2-ben cserélõdjenek ki a nevek Szabi-ra.
Elõre is köszi, remélem megvalósítható.
I met God. She's black
к.ιηтнуα.
?_

Szeretnék kérni egy vip logót,ami lehetõleg illeszkedik bármely fejlécszínhez.
Képnek mutatok egy kettõt,de ha Ti találtok jobbat nekem az is jó.Egyébként a Gru c. mesefilmbõl szeretnék:D
Gru1
Gru2
Gru3
A név: Szomszéd
Elõre is nagyon szépen köszönöm!
к.ιηтнуα.
ebbõl a képbõl, az egyéb megoldásokat az alkotóra bízom, köszönöm.★
ha valakinek esetleg van egy kis ideje, kérném a segítségét
ebbõl a képbõl szeretnék kérni egy logót VIP mérethez, esetleg még annyi lehetne hogy a logo felének bal oldalán ez a kép van, jobb oldalán pedig vízszintesen fekete-kék csíkok és arannyal beleírva hogy INTERISTA AL 100% vagy pedig CN69
amelyik jobban illik
köszönöm elõre is ;) grazie
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
\"Errõl van szó!\"
nagyon jó lett pont ilyesmit képzeltem el magamba<#eljen>#eljen>
köszi szépen!!!<#worship>#worship>
ja még annyival kiegészíteném hogy ha lehetne akkor úgy is j lenne hogy az isten le föl mozogna a logómban:)
elõre is köszi
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Bal oldalt legyen a kép.A háttér az legyen fehér a nevem pedig legyen sötét zöldel írva.(Effe88)
ez a kép lenne az: kép
a pentagram az meg 5!
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Kompozíciós szempontból éppúgy elhibázott a képet a széléig kitölteni egy "körrel" mint ahogy festészetben vagy fotónál 99%-ban zavaró ha teljesen a kép közepére helyezzük az objektet (unalmas és erõltetett lesz a kép).
Fehér színvilág érdekes ötletnek tûnik ehhez a szimbólumhoz, ki lehetne hozni belõle egy eredeti ötletet... meg is tenném ha lenne idõm.. :)
És úgy hogy passzoljon a csíkba;
Anyag.
amúgy szimplán csak ezt a képet kéne kicsiben a közepébe bele rakni de persze úgy hogy centrikusan ebbõl sötétebbé átváljon.(a csík színére.)
Ebbõl a képbõl a logót szeretném bal oldalra, jobb oldalra pedig hasonló betûtípussal a nevemet hogy Deerhunter, és a széle lehetõleg a #95427-es hozzászóló fejlécszínéhez igazdojon :)
a stílust, esetleg effektet rátok bízom :)
ha az elsõ kép nem jó, akkor inkább ezt használjátok fel, elõre is köszönöm !
DeerHunter
\"Errõl van szó!\"
gondoltam hogy valamit elrontottam, nem jelölte ki a HTTP-t :D
I met God. She's black

Bizonytalan vagyok. Vagy mégsem??