Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SweetLou
Srácok, esetleg nekem is összedobtok egyet? :$

Do you believe in monsters?Or the thing that lives under your bed?Do you believe nightmares are real?Are you afraid of the dark?

Matt07
köszie.😊

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Suzaka
Köszi 😊

#75888 Jófélék (Y)

Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^

Matt07
esetleg ezek tetszenek?

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

adios
Hello!
Kérhetnék tõletek egy Red alert 3-as logót?A vörös szín mindenképp domináljon és esetleg a háttérben a fõmenüben látható lehulló bombák lehetnének, a jobb fölsõ sarokban adios felírattal,és vmi jó képpel.
Elõre is thx!

SweetLou
Sziasztok, ha valaki ráér, egy logót csinálna nekem? A felirat Sweet Lou maradjon, és ha valami vér fröccsene közben(tehát ha lehet mozgó kép) , az nagyon jó lenne😊 A többit a készítõre bízom😊 Elõre is nagyon köszönöm

Do you believe in monsters?Or the thing that lives under your bed?Do you believe nightmares are real?Are you afraid of the dark?

Máté94
Hmmmm.
Amilyen a mostani logóm a betzû lehetne olyannal?
Misi az ezredes
Ismét nem csalódtam benned 😊 Ugyan az a full minõség mint máskor 😊

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Barnabyka
mármint amozogjanak aképek úgyrtettem ,h a zászlók mozogjanak a képen😊

Barnabyka
Hali!

Egy 120*20-as képet szeretnék úgy ,h EZlegyen a háttér és ha megoldható mozogjanak a képek és még úgy ,h legyen ráírva ,h Barnabyka (és ha megoldható még az is de ez nemfontos: a Barnabyka feliratot kisidõnként váltsa fel ez: ChelseaFun) !

Suzaka
Átmenet javítva (volt benne egy kis hiba)

Suzaka
Köszi 😊

Matt07
szép 😊

Suzaka

Máté94
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy logót valakitõl.Ugyan ilyen legyen mint most ezzel a képekkel.Nem tudom melyikkel lenne jó.Ezért rátok bízom.Köszönöm.
Ráér nem kell sietni😊
És lehetne rajta egy kis keret.

megtudnátok csinalni egy logot az elsõ képpel,igy fekete háttér,és a Manchester cimer legyen rajta + válton át még az alsó képen látható videó kártyára,és a végén egy bevillanó kiirás.. "HD 4850" naggyal ,ahogy kifér...köszönöm

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Misi az ezredes
Tényleg bocs :/

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Pigo
Oks thx

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

Misi az ezredes
Nám 😄 majd valaki biztosan megcsinálja de nálam a havazás még nem okés 😊 pedig biztos vagyok benne hogy nagyon könnyû lenne

persze,csak kérdeztem 😊

Pigo

Misi az ezredes
akkor nem lesz még jobb 😊 remélem így is elfogadható. Majd késõbb jövök

esetleg még annyit hogy ha megtudod csinálni , hogy a narancs színû egy pár másodpercel tovább maradjon még jobb lenne 😊

nandorb
erre valamit esetleg a lehet nvideas es inteles nem kell hogy benne legyen a nevem

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

köszi szépen 😊 <#worship>

RoR zsozso
Nem biztos 😄
A legutóbbit is asszem szeptemberben kértem,most meg november van 😊
Szeretem a változatosságot,remélem nem gond 😄

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

Misi az ezredes
Sajna nem 😊 Majd kövi hónapban úgyis kész egy másikat 😊

RoR zsozso
Tenksz,jó lett! <#worship>
Amúgy a #75830hsz-ben lévõ nekem egy kicsit jobban tetszett...Azt nem lehetne összezsugorítani 8kb alá??Ha nem,nem probléma,jó lesz,fenk jú veri máccs 😊

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

Misi az ezredes
sry a rossz linkelésért... a felsõ és az alsó a jó...

Misi az ezredes
Tessék csipegetni 😊 remélem jó lesz valameik :/

LeWyTy
OK. azé nagyon köszi.Jó így.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Misi az ezredes
vagy túl gyors? 😄

Misi az ezredes
ott van 5 db. remélem elég nem tudok sajnos egy logóval sokat foglalkozni...

LeWyTy
DE lolmá<#idiota>
Olyan faszák lettek hogy nemtom eldönteni...Még 1 utolsó változtatás lehetne?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
De Nemkell fáradnod!
!!!!!!!!Nagyonszépen köszönöm!!!!!!!!.NE haragudj meg :S de mégiscsak az elsõ jön be jobban<#lookaround>ami mostis van.

LeWyTy
Szuper lett!
Csak 1 valami ''Esetleg a Gerry váltogathatná a XBOX360 feliratot?''
<#szomoru1>

Misi az ezredes
Nah íme 3 féle is 😊 Lefelé haladva lassabbak. remélem ez már kielégíti kérésed.

Sziasztok!
Nekem egy olyan jellegû kérésem lenne ha megvalósítható ,hogy valami olyan animácót szeretnék ami a linkben van vagy akár jó az is csak kisebb méretben,és lehetõleg illeszkedjen az sg-s fejléchez színben.
anim

Pigo

LeWyTy
Gyorsabban is elhalványodhat.De akkor úgy csinálod ahogy neked könyebb nekem8

Misi az ezredes
Azért ilyen gyors mert sok képkocka nem fér 7 kb-ba és ha lassabb akkor szaggat de ha úgy szeretnéd úgy is megcsinálhatom 😊

LeWyTy
Váá!
Ez tetszik.csak
Lehetne a xbox embléma helyén a gép?mint az enyémen. az villogó felirat nagyon cool. A háttér lehet fehér azzala kerettel
úgy nagyon tetszene.
Esetleg a Gerry váltogathatná a XBOX360 feliratot?Csak ha lehetne kicsit lassabban...
Reméllem belefér.

Misi az ezredes
Esetleg amit az imént linkeltem? vagy készítsek mást? 😊

LeWyTy
Ez az alap legyen vagy ez a kép más formában vagy nemtom.
Mindegy mi valami témához kapcsolódó efekt vagy vagy nemtom.lepj meg valamivel<#fogmosas>

Misi az ezredes
Nem tudom mit szerettél volna de ha ez tetszik akkor fogd és fuss 😊
versio 1 ->
versio 2 ->

Misi az ezredes
Mit szeretnél vele? legyen benne név vagy villogjon a gomb vagy mi? 😊 vagy lehet teljesen extrémet aminek köze nincs a mostanihoz? (Teljesen új..)

LeWyTy
<#szomoru1>

Misi az ezredes
Hiba korrekció! (túl nagy volt a méret)

Misi az ezredes
ad úgy gondolom hogy ha házigazda lennék nem változna semmiben semmi én ugyan úgy beszélnék xy-al mint azelõtt ugyan úgy készítenék logókat nem hordanám fent az orrom mert fölösleges! Nem várnék el hasonlókat h nézzetek fel rám egyszerûen a fölöslegesen durva szövegû HSZ-eket törölném és a topic tiszta = kulturált maradna és megõrizné eredeti mivoltát...

Misi az ezredes
Nincs korhatárhoz kötve! Legalább is egyenlõre nem olvastam a feltételek közt hogy idõsebnek kell lennem 18-nál! Azt hiszem elég érett vagyok ahoz hogy megfontolt döntéseket tudjak hozni ebben a topicban. Amm.. 17 éves vagyok de ez teljesen mind1.