Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
cb - Balaka \"Watch me, show your god\" ★Scania★
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
olyan logo kellene h ez a kis figura van rajta es esik a hó 😊 nevem nem kell rá, ff-ot hasznalok
köffi ^^
respect to the man in the ice cream van
a képet rátok bízom és még annyit hogy a nevem szerepeljen rajta
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
jóa lett (Y)
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
ez jó lenne?
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Szeretnék kérni egy olyan logót ahova a nevem igy lenne kiirva hogy Balakahhh és rezegne mellé pedig egy
ilyen logót és változna a Balakahhh és a Bfg Tech felirat!Elõre is kössz balakahhh
valami olyasmi kelle amin szmájlik harcolnak v valami ilyesmit erlöre is Köszönöm
NOKIA Lumia 800 White @ Mirosoft Surface RT 64GB
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
?
lenne kedve valakinek egy téli havas feelingû logot csinalni?😊
hoeses kis mozgo smileyval 😊
a tobbi a logokovacs fantaziajara bizom😊
koszonom elore is 😊
...
de bizonyára érted 😊
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Szeretnék kérni tóletek egy logót (taxi18 )feliratu,ha lehetne mozgó legyen 120x20 és 1 150x 25-õs.elõre is köszönöm a fáradozásotokat...üdv taxi18........
rátok bízom melyiket választjátok😊
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Kép
Nekem e kép mellé kéne ráirni hogy Balakahhh és az igy rezegne,és annnyit még kérhetnék hogy a fejléc szinhéz a világoskékhez jó legyen?_
elõre is köszönöm balakahhh
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
sziasztok ilyen betütipust hol találok? amivel a torublemaker van. de nem letölthetö csak azt szeretném kiiratni vele h "Kitaszitottak!!!" egy polo logoghoz kéne de sajna ezenkivül csak banner készitötopikot találtam:S elöre is köszi!
Szeretném, ha módosítanátok a mostani logomat. Csak annyi kellene, hogy a két fehér foltban váltakozva villogjon piros szín. Kb ugy gondoltam, mint a vasuti lámpákon szokott. Elõre is köszi😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
ha kell kép linkelek
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Itt az open credits-e, amikor kiirjak hogy Se7en, az a lényeges rész, de végig az a stílus dominál, amit szeretnék "lemásoltatni" veletek 😊
Elõre is köszi
http://www.youtube.com/watch?v=SEZK7mJoPLY
Do you believe in monsters?Or the thing that lives under your bed?Do you believe nightmares are real?Are you afraid of the dark?
Egy sima fekete hátteren fehér betûkkel a nevem(ez a betütipus jo lenne, heroin 7 a neve), és vér fröccsenjen rá, vagy kipróbálhatnánk azt is, hogy nem fröccsen, hanem csak csöpög rá. Legalább is nekem ez jutott eszembe 😊 Remélem jól kinézönek is meg lehet csinálni ^^
Do you believe in monsters?Or the thing that lives under your bed?Do you believe nightmares are real?Are you afraid of the dark?