Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

matyi0323
Aham, most, hogy így mondod és jobban megnézem..😄😄 tényleg hasonlít is valamire..😄😄 kössz mégegyszer😊

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Suzaka
Légyszi linkeld amit kértél (de csak ha nem focis)

Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^

Suzaka
Egy szem akarna lenni^^

matyi0323
Kössz szépen a gyors reakciót😄😄 am télleg ráért volna, csak gondoltam megkérdezem lenne-e idõtök😄 tehát köszi ismét😄 am jó lett(Y) az elsõ részét a képnek elárulnád, hogy micsoda?😄

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Balaka
Én már mióta kérek,akkor nem is fogok kapni?^^

cb - Balaka \"Watch me, show your god\" ★Scania★

Suzaka

matyi0323
Sziasztok, szeretnék kérni egy logót. A nevem szerepeljen benne, más kérésem nincs! Rátok bízom, amire gondoltok..😄😊 Egyébként annyira nem sürgõs..😄

Sziasztok eböl a képbö kellene egy logo ugy hoyg mozgo hopejhek hullanak le és a nevem legyen rajta az hogy Zetro elöre is köcce

Martinez01
Kössz mindkettõ jó lett!! THX majd felváltva használom

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

cement
hi.
olyan logo kellene h ez a kis figura van rajta es esik a hó 😊 nevem nem kell rá, ff-ot hasznalok

köffi ^^

respect to the man in the ice cream van

Firerock
valaki csinálna nekem egy faja TDU-s logót?
a képet rátok bízom és még annyit hogy a nevem szerepeljen rajta

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Matt07
óh nem figyeltem h te is csináltál sry.. :s
jóa lett (Y)

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Matt07

ez jó lenne?

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Suzaka
?

kérnék szépen egy logót aminek a háttere ez és rá a felirat b-boy somee lenne. a b-boy szó ebbõl a képbõl --> jó lenne ha lüktetne. és a somee szó meg vmi grafitis betütípus. elõre köszi a készítõnek.
Hali ebböl a képbölszeretnék egy logot kérni nem vip méret hanem sima és ha lehet a nevem benne lene valahogy Elöre is Köszönöm!

És 120x20-as legyen,és explorert használok....
Sziasztok! Szeretnék kérni tõletek egy lógót. Balról egy ábra,jobbról a nevem: Szabi45,és jó lenne ha valahogy mozogna. Elõre is köszike!
Balaka
Hali!
Szeretnék kérni egy olyan logót ahova a nevem igy lenne kiirva hogy Balakahhh és rezegne mellé pedig egy

ilyen logót és változna a Balakahhh és a Bfg Tech felirat!Elõre is kössz balakahhh

cb - Balaka \"Watch me, show your god\" ★Scania★

Hali szeretnék kérni logot
valami olyasmi kelle amin szmájlik harcolnak v valami ilyesmit erlöre is Köszönöm

Martinez01
hy! Szeretnék logót kérni rálegyen írva hogy: Bowser Képek:Kép1
kép 2Köszi

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Hiperwolf
Bocs h csak most jelentkezek,de ez KÚRVAA JÓÓ! Naggyon köszi!!<#wow1><#worship><#taps>

NOKIA Lumia 800 White @ Mirosoft Surface RT 64GB

immovable
<#eljen><#eljen>
Matt07
fõleg ami nagyon tetszik h a háttereid mindig olyan jók =]

Suzaka
Köszi, ilyen fényképszerû dolgokkal nem igen szeretek dolgozni, inkább anime jellegû kép amit szeretek, de olyat ritkán kérnek 😞

Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. &#12456;&#12523;&#12501;&#12455;&#12531;&#12522;&#12540;&#12488; ^^

Scottt
Köszi(csak kíváncsiságból csinálnál egy név nélkülit is?)

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Matt07
szerintem a képbõl a maximálisat hoztad ki<#eljen><#smile>

Suzaka

?

Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. &#12456;&#12523;&#12501;&#12455;&#12531;&#12522;&#12540;&#12488; ^^

ScarY MAN
sziasztok😊
lenne kedve valakinek egy téli havas feelingû logot csinalni?😊
hoeses kis mozgo smileyval 😊
a tobbi a logokovacs fantaziajara bizom😊
koszonom elore is 😊

...

Misi az ezredes
Benne van a szabályzatban hogy nekünk (logókovácsoknak) jogunk van válogatni és nem kötelességük elkészíteni azokat...

de bizonyára érted 😊

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Barnabyka
csak tanács volt mert anno én is kértem kép nélkül de akkor rá se hederítettek...bár kértemmár képpelsi de (még) az sem készült el:|

taxi18
Szia! rád biznám az ötletet,explorert és mozzilát is használok...köszike.......

Barnabyka
valami kép ,h mibõllegyen?😊

taxi18
Sziasztok!
Szeretnék kérni tóletek egy logót (taxi18 )feliratu,ha lehetne mozgó legyen 120x20 és 1 150x 25-õs.elõre is köszönöm a fáradozásotokat...üdv taxi18........

Scottt
Szeretnék egy új logót,simát,mozillát használak.

rátok bízom melyiket választjátok😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Balaka
Sziasztok!
Kép
Nekem e kép mellé kéne ráirni hogy Balakahhh és az igy rezegne,és annnyit még kérhetnék hogy a fejléc szinhéz a világoskékhez jó legyen?_
elõre is köszönöm balakahhh

cb - Balaka \"Watch me, show your god\" &#9733;Scania&#9733;

Misi az ezredes
alsó picit homályos.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Máté94
Köszönöm szépen!Az elsõ jó lett!
Már megvan mibõl lesz majd a következõ😄
Suzaka
Anim nélkül elég gyenge...

Barnabyka
attól szuper úgy igazán az egész,de te tudod😉

Jim Morrison
Pedig szerintem az úgy kafa 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Máté94
Még valami és utána nem kérek majd csak olyan Januárba,hogy nem lehetne kiszedni ezt a fényt ami megy benne a képen meg a neven?
Nivea

sziasztok ilyen betütipust hol találok? amivel a torublemaker van. de nem letölthetö csak azt szeretném kiiratni vele h "Kitaszitottak!!!" egy polo logoghoz kéne de sajna ezenkivül csak banner készitötopikot találtam:S elöre is köszi!

Sziasztok!
Szeretném, ha módosítanátok a mostani logomat. Csak annyi kellene, hogy a két fehér foltban váltakozva villogjon piros szín. Kb ugy gondoltam, mint a vasuti lámpákon szokott. Elõre is köszi😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Darthmushroom
sziasztok. szeretnék kérni egy uj logot, ugyanolyat mint most van csak Németh Kriszitán képével. elõre is köszönöm
ha kell kép linkelek

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

SweetLou
P.S.: Esetleg egy Se7en open creditshez hasonló név "villogás" jó lenne, meg ha van ahhoz jobban hasonlító betütipusotok, azzal még jobb lenne😊
Itt az open credits-e, amikor kiirjak hogy Se7en, az a lényeges rész, de végig az a stílus dominál, amit szeretnék "lemásoltatni" veletek 😊
Elõre is köszi
http://www.youtube.com/watch?v=SEZK7mJoPLY

Do you believe in monsters?Or the thing that lives under your bed?Do you believe nightmares are real?Are you afraid of the dark?

SweetLou
Nem sürgetés akart lenni😛
Egy sima fekete hátteren fehér betûkkel a nevem(ez a betütipus jo lenne, heroin 7 a neve), és vér fröccsenjen rá, vagy kipróbálhatnánk azt is, hogy nem fröccsen, hanem csak csöpög rá. Legalább is nekem ez jutott eszembe 😊 Remélem jól kinézönek is meg lehet csinálni ^^

Do you believe in monsters?Or the thing that lives under your bed?Do you believe nightmares are real?Are you afraid of the dark?

Misi az ezredes
Priviben ment egy kérdés

Misi az ezredes
A topic-ban meghatározott feltételeket kérnélek hogy olvasd el és akkor esetleg tudunk segíteni.