Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Misi az ezredes
Az a szándékom... és remélem hogy pár jó logókovács tiszteletét teszi majd itt akkor is ha nekem lesz házigazda jogom! Amúgy azért merült fel ez a házigazda jogság mert Aquir nem ér rá foglalkozni a topickal én meg minden órában meglesem a topic állapotát hogy smit nincs-e nem ide illõ komment ha van elolvasom válaszolok stb... Fõleg hogy itthon ülõs melóm van...

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Drephis
egyébként azt hiszem hykao írta valahol, hogy 14-18 közöttieknek nem adnak hg jogot..

help

Csak annyi változtatást kérek a kostani lógómon, hogy az O helyére rakjátok be ezt a figurát:

Továbbá a lógó váltson át 5 másodpercenként 2012-es feliratba.

ronihun
komolyan mondom ha te rendbe rakod a helyet és olyan lesz mint régen akkor én tisztelni foglak<#worship>

...

Jim Morrison
<#hehe><#nevetes2>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Fabio Capello
ez az sg, szokjál hozzá... 😄 amúgy itt télleg nem a modikon múlik, az sg.hu szerkesztõsége adja ki a házigazda-jogokat, hogy milyen elven, azt én magam se tudom. Ahová én kértem azt megkaptam, oszt jónagyot.

Nem mindig nézik a feltételeket, bár látom nálad minden adott, szóval legyél türelmes, kitartás 😊

Misi az ezredes
Nem amm.. tényleg kb 2-3 napig mást nem láttam csak a rajzpadot és a monitort.

Amm... nem értem tulajdon képen az sg.hu miért nem adja meg a házigazda jogot. Minden feltétel teljesítve vagy a topicban meg is szavaztak a jelenlegi házigazda kezdeményezte a szavazást nem is kértem h rám szavazzanak... csak nem ellenkeztem 😊

Ja és a házigazda is beleegyezett a házigazda jog átruházásába

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Dragooon
jaok<#smile>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Drephis
tudom 😊

help

Dragooon
félreértelmezte a házigazda jogok kiosztásának elveiben lévõ elsõ kritériumot és most sokat ír

Misi az ezredes
Nah jo8 mindenkinek...

Misi az ezredes
Nah?

remélem tetszik 😊

Misi az ezredes
Minyá kész a logód 😊

# Ennek örülök

Drephis
engem nem zavar <#rolleyes>

help

Misi az ezredes
Holnap neki állok csinálni logókat! Ismét most már új ötletekkel 😊

Misi az ezredes
Nem tudom csak meg könnyebbültem és valahol ki kellet öntenem bocsi ha nagyon zavar!

Drephis
hogy jön mindez ide?

help

Misi az ezredes
Remélem nem rosszalkodtatok 😊

Misi az ezredes
kibújtam a designeim-bõl és kicsit feljöttem fórumozni! De hamarosan le is fekszek mert 3 napon át rajzoltam egy fontos prezentációt készítettem egyik rokonomnak 😊

Misi az ezredes
Jó reggelt mindenkinek!

nandorb
Sziasztok kene 1logo benne azt kene hogy irja NO WAREZ marmint hogy kiirodjon aranyozott,barnas betukkel a hater meg lehet fekete.
120*20-as meretu kene hogy legyen

Kosszonom szepen elore is.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

LeWyTy

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

RoR zsozso
😄DDD

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

LeWyTy
Kicsit felturbózná nekem valaki?<#kuss>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Matt07
nm 😊

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Icebarney
köszi<#wave>

Matt07
köszi😊 persze, a font neve Burning Wrath 😊

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Icebarney
Tetszetõsek lettek<#worship> A betûtípus nevét elárulod?

Matt07
örülök h tetszik 😊

#75812: thx^^

RoR zsozso
<#eljen>

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

LordAdam911
gyah hát ezek nagyon jól sikerültek nagyon szépen köszönöm!!!!😄
Matt07
remélem jóak.😊

Pigo
Szevasztok kovácsok!
Szeretnék egy nem vip-méretû, télies logót(
hóesés,mikulás,szánkó,vagy hógolyózó smilek,meg a nevem v.mi egyszerû animációval,háttérnek az sg alap kék színe ha lehetne)
FF-t használok.
Ha ez nem megoldható, akkor pm-ben megbeszéljük a részletek.

Elõre is köszönöm
Pigo

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

RoR zsozso
Ja,azt lefelejtettem,hogy kérnék még valami átmenetet az sg alap kékbe. thx

LordAdam911
LordAdam911
hy all
szeretnék kérni egy NEM VIP logót
ezt a képet szeretném ha rajta lenne valahogy, és a név legyen rajta lordadam
elõre is nagyon szépen köszönöm, nem sürgõs de ha lehet valaki csinálja meg nekem 😊
V43 1105
Ja, és legyen rajta hogy Rocco valami szolid betütipussal =)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

V43 1105
Sziasztok, kérnék egy kisebb méretü logót, ezzel a smileval : <#gonosz1> illetve hujjanak rajta hópihék, köszi elõre is =)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

RoR zsozso
Jóestét!

Kérnék egy logót ebbõl a képbõl,ha lehet legyen ráírva hogy "Zsozsó",de nem fontos.
A nevet valami precíz,vagy sznob betûtípussal gondoltam. 😊
Elõre is köszönöm!

BB7
Ne szívjál fiam! NE SZÍVJÁL! Látod, hogy így jársz!<#ravasz1>
Dragooon
igazából én sem tudom<#idiota>

Matt07
mert ez így kell
->
TÉK

Matt07
buta vagy :-c

BB7
Te! ... Te..mire is tékeltél? <#hehe>
Dragooon
loál ezt valahogy elrontottam :[]

Dragooon
tekk

BB7
Már megcsináltam magamnak! 😄 Ez nem is nehéz! Csak elõször féltem a GIF-es cucctól! XD De azért még akad egy elkészítetlen Bannerem abban a mûhelyben! <#whatever><#rolleyes>
RoR zsozso
Pl. Photoshop

sovatalevi
mien programmal keszithetok a logok?

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

sovatalevi
a logot mien progival kell kesziteni?

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--