Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
13 éve itt. Szép idő.
És a jobb alsó részben legyen ott hogy Levy.
Elõre is köszönet!

Radír drift bmwjébõl kérnék szépen egy 120*20-as képet.
Köszönöm.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
A kép bal felére balról ússzon be a nevem valami kis effekt társaságában. (Valami hullámzó,enyhén villogó...vagy valami hasonló effekttel.) És a nevem ne ússzon be olyan gyorsan,csak szép lassan és 1-2 másodpercig azért látható legyen. Elõre is köszönöm! Ha nem megoldható,akkor szóljatok és kitalálok valami mást.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
PS vagy Gif Animator ?
ha valaki nagyon ráér készíthetne nekem egy logót, igazából alapötlet nincs, rátok bízom, alkossatok, nincs megkötve a kezetek 😊
Ja csak annyi, hogy 120x20-as legyen.
Volkswagen Passat 2.0 TDI Highline 2010
A fényszablyámat (és a PS-t) elrejtettem, és most innen írok a Dagobah rendszer egyik holdjának mocsarából egy kis kunyhóból (Fibernet be van azért kötve).
Öreg vagyok én már ehhez..
De tanácsokat ingyen adok.. 😊)
Pislákol még bennem némi Erõ.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
am ez a hivatalos Pixar logoból egy részlet.
All hail the double x!
Zavaró, hogy elüt a két szín.
Javaslom a szöveget elõrébb hozni (balra) egy pár pixellel, mert így a kompozíció enyhén eltolt, pláne átmenet nélkül.. Tényleg csak pár pixel, nehogy az elejére told!! 😊
Az animáció saját? Nagyon jó!
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Kéne egy Rebeka Blekk kép, majd beszúszik a robot a képbe, és sz..rrálövi Beckie-t 😄 És ott marad, hogy Terensz, ahogy most is.
Esetleg ugyanez nyankettel.
Köszi szépen <#worship>#worship>
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Tudnátok a logómból egy felturbózott VIP változatot csinálni? Teljesen rátok bízom a többit.
Htx elõre is.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
valaki aki nagyon ráér (én jelenleg nem) meg tudná oldani a mostani logom alapján a következõt (VIP méretben ofkorz):
kis lámpa (az ismert pixar logo alapján) bepattog az i betûhöz, (ami nincs ott, csak a hely neki), és a fel-le pattogás helyett, csak simán beugrik a helyére, körbenéz, és...nemtom tovább 😄
persze ha befér a szûk keretbe ennyi anim.
képet nem tudok adni, mert nem nagyon találtam értelmes gif-et hozzá, sztem egy pixar filmbõl kellene megoldani 😊
de cserébe adom a logo fontját.
link
tank jú!
All hail the double x!
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
Részemrõl.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Ezt a képet kellene rátenni fekete csíkra, persze ha megoldható. Szöveg nem kell rá.
Elõre is köszönöm! <#worship>#worship>
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
+ psd-t elkérhetem, ha nem gáz? <#idiota>#idiota>
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Kérhetnék egy VIP logót, fekete csíkra?
Baloldalt lenne ez a logó, úgy hogy nem az egész kép látszódik, hanem pl a teteje és/vagy az alja le lenne vágva - közben meg csepegne le róla valami. Jobb oldalt meg vagy lilával, vagy egy ilyesmi zölddel a nevem (csak simán "Hegi") egy teches betûtípussal pl ezzel.
Esetleg meg lehetne próbálni az egészet a második képre ráhúzni, nem tudom elképzelni, hogy melyik nézne ki jobban.
Elõre is köszönöm a logómestereknek <#worship>#worship>