Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de akkor ki fogja a kigyót bûvölni?
ja akkor jó.
egyépként meg kérnék egy rózsaszín színû logót amn két oldalt egy bakancs van és az van ráírva hogy JUDAS.
egyépként meg kérnék egy rózsaszín színû logót amn két oldalt egy bakancs van és az van ráírva hogy JUDAS.
buzi
Erre valaki #95695?
http://kisgyerek.picturepush.com/ ♥Daf XF95,SCANIA,MB-Axor.VOLVO♥
Köszi jó lesz csak a nevemet meg esetleg a Pulit beleintegralnad?
(ha nagyon szûkös akkor a puli kimaradhat)
De egyébként nagyon tetszik
(ha nagyon szûkös akkor a puli kimaradhat)
De egyébként nagyon tetszik
Helló!
Ne haragudj, de meg tudnád csinálni nekem is a logóm?(#95681) Mert látom nagyon szép logólat csinálsz!<#eljen>#eljen>
Ne haragudj, de meg tudnád csinálni nekem is a logóm?(#95681) Mert látom nagyon szép logólat csinálsz!<#eljen>#eljen>
sziasztok egy standard logót szeretnék:
olyan a háttér mint a kék csík ez a messzer berepül, esetleg megbillegeti a szárnyát, és fehér transzparensen húzza a nevem pirossal, a nevem elõtt pedig ott van ez a Puli (A képen az utolsó jelvény a piros kerettel

olyan a háttér mint a kék csík ez a messzer berepül, esetleg megbillegeti a szárnyát, és fehér transzparensen húzza a nevem pirossal, a nevem elõtt pedig ott van ez a Puli (A képen az utolsó jelvény a piros kerettel

Bocsi hogy itt kellemetlenkedem csak most ez az elsõ logóm és elfelejtettem mondani hogy kérhetnék rá nevet is??
Heló mindenkinek! Szeretnék kérni egy logót a következõ képbõl:
Jó lenne ha vörös felirattal (esetleg valamilyen effekttel is) rajta lenne a Fred szó, valamint örülnék, ha a logó átmenetes lenne.
Elõre is köszönöm a munkátokat!
Jó lenne ha vörös felirattal (esetleg valamilyen effekttel is) rajta lenne a Fred szó, valamint örülnék, ha a logó átmenetes lenne.
Elõre is köszönöm a munkátokat!
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Nagyon szívesen!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Szuper egyik kérésben sem sikerült helyesen leírnom a nevem, szóval ez a név kéne: Beagie
www.gtr-masters.hu
Hello, ebbõl a képbõl szeretnék egy 150*25-ös (VIP)logót.
Elképzelés: Ha lehetséges, akkor mozogjon a hullócsillag, és mikor alacsonyan jár, mintha becsapódna legyen az beleírva, hogy Beige.
Vagy ebbõl a képbõl egy szintén 150*25-ös logót, és olyan animációt szeretnék rá, hogy a víz sodorja partra a nevem: Beage
Nem tudom ez mennyire lehetséges, de biztos jól mutatna amennyiben sikerül
Rátok bízom melyikbõl jobb dolgozni.
Elképzelés: Ha lehetséges, akkor mozogjon a hullócsillag, és mikor alacsonyan jár, mintha becsapódna legyen az beleírva, hogy Beige.
Vagy ebbõl a képbõl egy szintén 150*25-ös logót, és olyan animációt szeretnék rá, hogy a víz sodorja partra a nevem: Beage
Nem tudom ez mennyire lehetséges, de biztos jól mutatna amennyiben sikerül
Rátok bízom melyikbõl jobb dolgozni.
www.gtr-masters.hu
Hali ebbõl a képbõl szeretnék egy 120*20-as logót kérni, a jobb alsó részében legyen oda írva hogy Levy, és ha van kedvetek anim-ot is tehettek rá (pl.villant a lámpával).
Elõre is köszi!
Elõre is köszi!
#95656 ra valaki?
Hali. Szeretnék kérni egy logót ebbõl. És ha lehet valahogy a nevem is rajta legyen, ha megoldható. Köszi

Nothing is True, Everything is Permitted
?? _