Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
Pain is inevitable. Suffering is optional.
cask módosítást kérek, ülj le.
combine soldier is lehet. itt van hozzá anyag.
ja és ráér, bõven 😊
köszi
szeretnék kérni a tél alkalmából egy havazós nick logót!
ez a kép legyen rajta a bal oldalon:
És Conti legyen benne a felirat!(valahogy így!)
és így hullhatna a hó is benne!
Erre én is kérhetnék egy kis Hóesést?😄 KB olyat mint a Hakinak van😄
Elõre is köszi😄

Mi equipo favorito: Real Madrid

***Az amatőrnek 100 képből 99 sikerül, a profinak 100 képből 1 ;)*** első kommentem(ps works topicba kezdtem el :) )--->2008. feb. 22. 21:21
Szeretnék kérni tõletek egy logot, 120*20 ast
Egy egyszerûbb (gondolom én) logóról van szó, fekete háttéren fehér betûkkel a nevem. 2 ötletem van, amelyiket meg tudjátok valósítani, az megfelelne😊(mind2 mozgó kép)
Az 1.: a nevem heroin7 betütipussal, vagy hasonloval és vér fröccsenne rá
A 2.: hasonlóan heroin7 betütipus, vagy hasonló, és a Se7en opening creditjében látható szöveg villogást ha meg tudnátok oldani, az nagyon jó lenne😊 Itt van egy link a Se7en opening creditjéhez: http://www.youtube.com/watch?v=SEZK7mJoPLY
Elõre is köszönöm
Do you believe in monsters?Or the thing that lives under your bed?Do you believe nightmares are real?Are you afraid of the dark?
Igaz PJack a név de kellett a P az animációhoz ^^
http://www.focitipp.hu/images/team_logos/_ujpest.jpg
http://logo.szuper.info.hu/pic/logo/l/lonsdale_79746.jpg
baloldalt a címer jobb oldalt a logó felváltva jönnek fel talán fehér háttér vagy kék mint a csík mellette az információkkal
nagyonagy kösz elõre is
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Szeretnék egy logót kérni. A logó vége ha lehet mosódjon össze ezzel a világoskék léccel. Annyi kellene, hogy a mostani nevemet valami jó betûtípussal felnagyítani és a két oldalára valami pl valkûr szárnyakat tenni, vagy ami az összképhez illik. Köszönöm.
Thrash \'Till Death
Köszönöm elõre is!
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Szeretnék kérni egy logot.
itt a kép
Alkotóra bízom a többit, legyen rajta hogy GAbo.
Lehet felõlem animált is vagy fix, eltûnik a név vagy mindig ott van, mind1.
(valami ilyesmi betûtípus legyen mint een a logon van de ez sem fontos, alkotóra bízom)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
és örülök h tetszik <#wink>#wink>
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
ez gecijó, te is ügyes vagy, köszönöm, addig használom ezt<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Névnapomra szeretnék kérni egy mikulásos logót! (reménykedem, hogy 6.-áig kész lesz 😊 )
Ezekbõl a képekbõl, és vmi animált hóesést is szeretnék! Elõre is köszönöm.
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
bõven ráér keddig, ne fárazd magad, cask nyugodtan 😄
Próbáltam más szinben is megcsinálni a Suzaka által készített logót: kicsivel több, mint 8kb lett, ezután, a képkockák minõségét külön programban "tömörítettem", de valamiért még nagyobb lett tõle a gif, szóval nem igazán értem😄
Ha esetleg uga-ban meg lehet egyszerûen csinálni, érdekelne a technikája<#confused>#confused>
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
#76149 Meglep hogy pont te kérsz logot <#buck>#buck> (de sajnos keddig nem hiszem hogy meglesz holnap is lenne rá 10 percem, de ha lefoglal valami más fontosabb akkor nem vagyok valami kreatív)
Mégsem kérek így. 😊
szeretnék kérni egy logót Suzakától, mert õ rohadtjó logókat csinál 😊
120x20as, a név:jack, Half-Life 2 legyen a téma.
nagyon jó animációkat csinálsz, biztos megoldod ezt is vhogy 😊
Szal addig Matté a terep 😊
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm