Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Szeretnék valami hóeséses logót,kérni töletek..taxi18 szöveggel..köszike a segitökészségeteket....üdv taxi18<#worship>#worship><#worship>#worship>
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
***Az amatőrnek 100 képből 99 sikerül, a profinak 100 képből 1 ;)*** első kommentem(ps works topicba kezdtem el :) )--->2008. feb. 22. 21:21
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Do you believe in monsters?Or the thing that lives under your bed?Do you believe nightmares are real?Are you afraid of the dark?
elõre is thx
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
Én is szeretnék egy logo-t kérni 😊
Kép és mondjuk legyen mellette a név (Gubberx) esetleg lehet benne némi animálás is 😊
Elõre is köszi
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
http://www.focitipp.hu/images/team_logos/_ujpest.jpg
http://logo.szuper.info.hu/pic/logo/l/lonsdale_79746.jpg
baloldalt a címer jobb oldalt a logó felváltva jönnek fel talán fehér háttér vagy kék mint az infocsik
nagyonagy kösz elõre is
akk kerhetek egy egyedi Suzaka logot? 😄
hoeses meg nemtom még mi 😊 csak téli legyen és elmbeteg(tükrözze szerény belsõm) xD
...
***Az amatőrnek 100 képből 99 sikerül, a profinak 100 képből 1 ;)*** első kommentem(ps works topicba kezdtem el :) )--->2008. feb. 22. 21:21
Mi equipo favorito: Real Madrid
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
#76201 Ma már nem, majd holnap.
és ez vhogy ? 😊
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Milyen progival lehet 8 kiló alá tolni a képet hogy nézzen is ki valahogy? 😊))
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
ha nem akkor egy nemet is dobhatsz legalabb nem fogom habzo szajjal varni a lokóót.
itten lennenek a parameterek : #75987 hsz
...

http://globalnerdy.com/wordpress/wp-content/uploads/2008/01/grand_theft_auto_iv.jpg
ebbõl a képbõl csak Nico feje, és a GTAIV felirat legyen benne, és 3 másodpercenként váltakozzon a nevem és Nico és a GTAIV felirat között.
Ha ezt így meg lehet oldani, akkor megköszönném ha valaki megcsinálná. Kössz!!!
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
? :S