Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
<#vigyor4>#vigyor4>\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Miért nem teszed a balra, akkor összeolvadna a fejléccel??
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
nekem egy olyan logó kéne,aminek kék a háttere,bal oldalon egy autó lámpája villogjon,vagy ha nem villog az sem,baj,csak égjen a lámpája. Középre pedig,sárgával legyen kiírva,hogy BigB.
Képet sajnos nem tudok errõl küldeni,csak a fejemben van meg eddig.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Szeretnék egy logot.
Egy nagyon egyszerû is megteszi nekem.
Csak annyit szeretnék,hogy az legyen beleírva,hogy : Ryk@ (és ez fekete legyen)
És a háttér szinem #CC0000-ból induljon,és #FFCC99 színû legyen a végén.
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
lassan itt a karácsony nem lehetne valahogy karácsonyi haunglatú a logóm??
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
csak annyit szerettnék hogy essen pár hó szem benne...köszi elõre is.sziasztok
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
Mondjuk még nem tudok olyan sok effektet megcsinálni, de minden logót próbálok kicsit bonyolultabban megcsinálni... <#vigyor>#vigyor>
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
csak ilyen címerrel a mu címer helyet:
a név marad Darthmushroom
elõre is kösz
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC