Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^

õ lenne az

Szeretnék ebbõl a képbõl 1 logót valami jó kis animációval.
Ezzel a hátérrel, és legyen ott,hogy Papamaci azt rátok bízom milyen betûvel meg színnem elõre is köszönöm.( Jah és az Animációt úgy gondoltam hogy részletekbe mutatja.)
Mi equipo favorito: Real Madrid
én egy nem vip logot szeretnék kérni, az ötletet rátok bizom, de jobban szeretném ha valami anime figura lenne rajta vagy valami gta-s felirat és a nevem a jobb also sarokban,
nagyon szépen köszönöm
Ezt a logót kéne besûríteni 8kb-ba ha lehet...ha nem akkor vmi hasonló logót szeretnék kérni, elõre is thx!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Ideje mostmár nekemis vmilyen logo.Absz. laikus vagyok. Egy tök egyszerû is elég lenne.a nevem kéne h szerepeljen benne ( Morphin ) vhogy lila átmenet fentrõl lefelé feketébe. és a betûk pedig fehéres szürkés szegélyt kéne h kapjanak.
köszi elõre is ha vkinek van ideje erre.ha esetleg kész lenne pm-et dobjon a mesterember,mert nem mindig tudok ide is figyelni! köszönöm...
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Elöször a tartálybol enged ki a nitrót és teljes padlogázt neki :D
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
köszi!!!
Egy nagyon egyszerû is megteszi.
Csak annyit szeretnék,hogy az legyen beleírva,hogy : Ryk@ (és ez fekete legyen)
És a háttér szinem #CC0000-ból induljon,és #FFCC99 színû legyen a végén.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Apu ökölbe szorított keze vagyok
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
Egy "ugyanilyet" csinálnám nekem. Minden lehet ugyanez, csak a kép lehetne inkább EZ egész pontosan a cicik 😄 Nevemnek elég az, hogy immo.
A piros cickók talán pont jól fognak mutatni a kék háttérrel. 😉
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]