Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
\"Heroes never die. They just reload.\"

Szeretnék egy logót (nem VIP) kérni tõletek. Mellékelek két képet. A másodikon megjelöltem azt a részt, amit szeretnék, ha felhasználnátok. Amennyiben megoldható, úgy a képen látható kanyarodásnak megfelelõ irányjelzõ borostyánsárgán villogjon, a nicknév idõnként (2-3 sec) jelenjen meg, illetve halványodjon el. Ha nicknévnek felhasználható a rendszám helyén lévõ Grand Vitara felirat, akkor az szuper lenne.
Munkátokat elõre is köszönöm!
GV
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Egy 120x20-as logót szeretnék kérni tõletek, az alapja a fenti kép legyen, a híd bal felsõ része, hasonlóan mint a mostani logómban.
Amit kérnék: 1-2 másodpercig csak a háttér látszódjon, majd mint egy gépfegyver lövedékei jelenjenek meg a Ricsárd betûk. A név betûtípusára nincs igazán ötletem, legyenek szabályosak, katonásak, ha megoldható. A színe a zöld valamelyik árnyalata legyen, rátok bízom melyik.
Elõre is köszönöm a segítségeteket.
Szeretnék egy lógót:
Ilyesmi legyen,csak a végén Papamaci jöjjön ki.
Elõre is köszönöm.
Mi equipo favorito: Real Madrid
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
(fent sincs most ps paint-el csináltam XD) szeritem majd aki ért hozzá az megcsinálja neked rendesen. Az enyémet is úgy csinálták 😊
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

pikápikápikápikáchuuxD
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.