Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Borderlands,Left 4 dead,Gta4,call of duty 6
[/img]
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
Borderlands,Left 4 dead,Gta4,call of duty 6
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
köszi a dicséretet^^
#77445 frissítve
Jungle-zöld vagy valamilyen hasonló árnyalat?
\"Heroes never die. They just reload.\"
btw nem kell magyarázni ilyeneket h minek neki... -.-
sry mindenkitõl
Lehet hogy nagyon pofátlan lesz a kérés, de annyit lehetne még változtatni rajta, hogy a háttérben bal oldalon ne legyenek benne a lombok? Csak az ég és a hídrészlet.
Ha pofátlan vagyok, csak írd be hogy nem, és két hét sötétzárka nekem.
Ha igen, akkor hálám örökké üldözni fog! 😄
(Tényleg nagyon ügyes vagy).
\"Heroes never die. They just reload.\"
<#gonosz1>#gonosz1>
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Szeretnék kérni egy vip-méretû logót.
Ötletem nincs, csak annyit szeretnék hogy szürke fejléchez passzoljon,és valami jó kis animáció legyen benne 😊
köszi.
ez lenne az alap csak a valahogy úgy nézzen ki hogy lövi a nevemet és a betûkben golyó ütötte lyukak vannak sok szerencsét ha sikerülne megcsinálni akkor nagyon megköszönném\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
ennyit tudtam kihozni belõle:S