Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ebbõl tudnátok nekem csinálni egy logo-t? 120*20-at ha lehetne és a mostani felirattal: "Andr0" (nullával)
Armin & Ayu fan
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
köszi, de nem túlozz azért, még a végén elpirulok<#bohoc>#bohoc>
nincs mit amúgy😊
maga a gyönyör<#worship>#worship>
de megcsinálnád úgy hogy az autó fekete legyen? (tudom, hogy nagyon válogatós vagyok<#bee1>#bee1>) De akkor most egy ideig nem kérnék új logót!😄
Elõre is köszi!
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
ennyit sikerült kihozni belõle, sztem nem lett vmi jó... majd legközelebb :|
de példaként itt van egy:

nem értek a kocsikhoz se nagyon XD
keress képet, plz
Hogy legyen konkurenciája Matt07-nek<#bee1>#bee1>, csinálnál nekem egy olyan logót, ami ugyanilyen mint a mostanim, csak a golf r32 helyett egy fekete vw golf v gti van benne? (ugyanígy villogva, átmenetesen, ilyen betûvel)<#vigyor>#vigyor>
Elõre is kössz!
Nagyon jó lett, köszi!
33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Patoca erre gondolt: Lavezzi és a jobboldali kellene kicserélni szal ahol a flash név véget ér^^
én köszi😊
@ #77663:

Szeretnék egy 120x20-as logót ebbõl a képbõl.Fontos lenne hogy az egész autót láthassam.Továbbá örülnék neki ha a színeket valamennyire át lehetne vezetni a fejléchez képest.Jobb oldalt átmenetesen kéne a kéket megoldani a bal oldal maradhatna.Nem kell név sem animáció csak szimplán a kép.
Remélem megoldható.<#vigyor3>#vigyor3>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Kép:
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.