Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
***Az amatőrnek 100 képből 99 sikerül, a profinak 100 képből 1 ;)*** első kommentem(ps works topicba kezdtem el :) )--->2008. feb. 22. 21:21
megcsináltam én ha nem baj..

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
ha nem sikerül meg csinálni vagy nagy kérésé akkor tárgytalan....

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
nm<#smile>#smile>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
***Az amatőrnek 100 képből 99 sikerül, a profinak 100 képből 1 ;)*** első kommentem(ps works topicba kezdtem el :) )--->2008. feb. 22. 21:21

Valaki tudna nekem csinálni egy egyszerû 120*20-as logót elképzelésem mindössze annyi hogy az alap kék fejléchez igazodjon valami faja betûvel kiírva a nevem(baaka) esetleg ha még ez:
valahogy valahova ráfér vagy ahogy a kivitelezõ csinálja/gondolja!!!Eõre is htx....
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
ebbõl a képbõl szerenék 1 lógót
Valahogy mutassa majd részleteként pl:
És valahogy pörögjön oda,hogy Papamaci vagy elég csak ha valami jó kis betûtípussal ott van.Jahh és 125x25 méretbe és ugyan olyan színû legyen mint a mostani..
Elõre is köszönöm.
Mi equipo favorito: Real Madrid
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
könnyû logókat tudok csinálni,szal tõlemis kérhettek
Valaki tudna nekem egy logót csinálni?=)
fekete alapon kelle rajta kis szürke "Chriss" feliratokkal és egy nagy "Chriss" világosabb szürkével ami a kis Chrissekbõl jön ki =).És ha lehet még az i betû pontjából valami sötétedés kifelé.
Köszönöm ha bonyolult vagy nem értitek mire célzok hagyjátok =)
http://www.twitch.tv/hegii
nah ezt a mozdonyt kéne logóba valahogy megoldani és mellé szili nével😊
elöre is köszi
<#wow3>#wow3>
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...