Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!
Köszönöm!
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
TDU nickname:lowlama
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
egy olyan kéne ami milkás hátér lenne de milka helyett miska lenne ráírva<#hehe>#hehe><#worship>#worship>kösz elöre is
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
?:s
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
de kicsit válogatós vagyok<#bee1>#bee1>
úgyhogy megcsinálnád olyanra, hogy minden ugyanez, csak az r32 helyett egy fekete vw golf v gti van rajta?<#wink>#wink>
Elõre is kössz!
?
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Nem akarom sürgetni a mestereket, csak nehogy elfelejtsétek!<#bee1>#bee1>
És azóta már valami konkrétum is eszembe jutott, bár nem sok.<#vigyor>#vigyor>
Tehát: Valami Volkswagenes logó rajta a felirat: RATCUSTOM, fõleg fekete, fehér, szürke szinekbõl és valami divatos, koptatott legyen!
Elõre is köszi!
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
pAtOcA kolléga megkért hogy csináltassak vkivel egy logot neki mer még új tag és nem tud (szabályzat) linket berakni úgyh rakok be helyette képeket és léccives csinálja meg neki vki! Köszönöm a nevébe is!
Kérése szerint világos háttér és az egyik oldalon õ legyen:
Zlatan
a másik oldalon pedig õ:
Adriano
és ha még lehetséges akkor a 2 kép közé beírni hogy pAtOcA
Köszönöm és pAtOcA nevébe is!
te is tudsz valamit, köszi!
<#smile>#smile><#nezze>#nezze>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ne vip legyen ha lehet 😊
Valami kis egyszerû is lehet, nekem mind1 csak jól, jobban nézzen ki mint a jelenlegi...
Köszi! <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Köszi szépen!!
★ 汤姆 李
egy egyszerû kérésem lenne.
ebbõl tudna valaki alkotni nekem egy logot-t ?
ha esetleg megoldható csinálhatja "masszívabbra is a villámokat"(értem ez alatt hogyha tud többet rávezetni a feliratra ugy, hogy esztétikus maradjon), de ha így marad az se gond.
a böngészõ FF, 150*25 és a jobb széle nagyon nagyon keskeny szélességben, de olvadjon a fejlécem színébe.
köszönöm szépen elõre is.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Valami szarvas legyen a háttérber,mármint a szarvas árnyéka 😄
barna lehet az alap szin.
a betü meg valami régies stilusú fa-szinü 😄
megköszönném ha valaki csinálna egy ilyet.
\"Erről van szó!\"
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

?