Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
csak94mike-t irjon! ha valakimegcsinálja köszönetérte!
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Valaki be tudná linkelni azt a darth vader-es legós paródiát ha lehet youtube-osan!!THX
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
(#77804, #77805)
http://www.dafont.com/minimalhard.font
ebbõl a képbõl szerenék 1 lógót
Valahogy mutassa majd részleteként pl:
És valahogy pörögjön oda,hogy Papamaci vagy elég csak ha valami jó kis betûtípussal ott van.Jahh és 125x25 méretbe és ugyan olyan színû legyen mint a mostani..
Elõre is köszönöm.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Koszi!
Mi equipo favorito: Real Madrid
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
heh, jó ötlet<#taps>#taps>
Most jutott eszembe egy topik-ötlet sajátba: Logómûhely-történelem. Kutathatnánk a több éves kérések közt, biztos sok teljesítetlen van. Hogy meglepõdnének, mikor megkapnák több éve kért logójukat. Meg lehetne elemezni régen készült logókat(bár gondolom a legtöbb régi képet már nem tárolja szerver), az õsi mestereket stílusirányzatokba sorolhatnánk, stb...
@ #77747:

@ #77649:
@ #77582:
@ #77645:
@ #77802:
@ #77607:
reklamációt nem fogadok el!#idiota]
"a készítõknek joguk van válogatni a kérések között és nem kötelességük elkészíteni azokat"(tudtam, hogy egyszer ez még jól fog jönni^^)
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
mi a francért kell beírni 1milliószor egy kérést? ha lesz valakinek ötlete, biztos megcsinálja, ha meg nem, akkor nem. attól, h itt nyávogtok, nem lesz hamarabb kész egyik logó sem...
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

ha ráfér akkor a nevem is rajta ehet..
elõre köszi, bárki aki szenved vele 😊

What about the forests?
?