Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérhetnék egy olyan logót ami forgatja a nevet?
Pl.: Kawasaki,és ez leforog,aztán Kawati jön ki belõle.
Nagy kérés? 😊
Let the good times roll.
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
@ #77876:

egy Nvidia-s logo kéne rajta legyen a nevem Starweb meg legyen átmenet a fejlécbe a logó alapját a tervezõre bízom.
elõre is thanks 😊
Ebbõl a képbõl készítene valaki nekem egy logót?
Úgy szeretném, hogy a kép bal oldalon legyen, jobb oldalon pedig a nickem, villogn körülbelül olyan sebességgel mint alattam hungary27-nek. A betûtípus mindegy, de legyen olvasható.
Az is jó lenne ha a háttér olyan kék lenne, mint itt a hozzászólások fejléce, hogy egybemosódjon.
Nagyon szépen köszönöm!
Üdv
Jancsó
:C
Ebbõl a jelenlegi Logo-ól csinálna nekem valaki egy olyat ami már a szöveg után elkezd halványodni a fejléc színére? 😊
Köszönöm!
---Ger----
Bár mondjuk igy is letagadhatna vagy 7 évet <#vigyor2>#vigyor2>
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
ha gondolod, csinálok egy sokkal jobbat ennél :|
és megigérem máskor türelmes leszek 😄
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
vannak így még páran sajnos...
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
De mondjuk ebbõl is látszik h egy 10 éves kis ovodás és okoskodik h mindenhez ért közben pedig...<#wow3>#wow3>
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
(mellesleg ne írj már egybe mindent, mert idegesítõ és nem lehet érteni, h mit akarsz😊)
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
ezt a képet
A dizájnt a készitõkre bízom,de a logómba a a PepsiMax név legyen benne,elõre is köszönöm 😊
P4,Intel Celeron 3,06 GHZ,1024 MB RAM,Sound Blaster Live,Ati Radeon HD2400(AGP)
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
minnyá neki álokk akkorxD
akkor egy alapot csinálj már nekem kérlek, kiváncsi lennék