Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy meg nemvolt hely, csak azért.
megjegyzem MAGYARUL van, de ha ennyire szívetekre veszitek ezt a kurva apróságot, akkor majd kiijavítom, de csak holnap ma már nincs türelmem hozzá 😊 jóéjszakát.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
v.1.4
a logód már kész volt, csak nem tettem be ide, mert közben a gépemet buheráltam xD
nem hiszem, h tetszeni fog, de itt van:

És a Magyar emberekkel mi lesz? 😞
---Ger----
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Amúgy se szokásom logot kérni hetente, ez most véletlen jött így össze 😞
Másért nem is, a közelgõ születésnapod alkalmából igazán kaphatnék egy logot. 😊
Köszönöm! <#hawaii>#hawaii>
---Ger----
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
persze ez nem azt jelenti hogy kétnaponta kérhetnek, csak mondjuk legfeljebb 2-3 hetenként?..
te mondtad, mostmár ígymarad.
#77923 - mik vannak, tényleg az<#idiota>#idiota> (tudod hogy nem az én stílusom a minimál)
ám nekem egy pindurit fekete😄 de amúgy tetszik!<#eljen>#eljen>
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
javított. v1.1
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
"mühely" nem hosszú û amúgy? 😊 (ha fontba nincs benne, akkor használj ékezetnek "-t)
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
na jöhet a kritika. mi nem jó?
5. szerintem maradhatna😊
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
csak mondjátok mit írjak bele, mert pl sztem a mostaniban fölöslegesek is vannak, de szivesen csinok újat ^^
bár ezt a gyönyörû bannert én csináltam ezer éve<#vigyor3>#vigyor3> lehetne újat kreálni és beleírni pár dolgot. 😊
Tudom, hogy nem illõ, de szeretnék egy VIP logot kérni. 😊
Tudom, most kértem a napokban, de a kutya se tudta, hogy kicsillagosodok mostanra.
Mint látható nekem nem nagyon megy 😄 Ehhez a fejléc színhez.
A kinézete rá van bízva a készítõre. Látom kreatívak vagytok.
Ne legyen EMO-s se ilyen pc márkás.. Jó ha a nevem látszik rajta. 😊
Köszi!
Üdv.
---Ger----
Errõl
Az Argentin felíratot kitörölni és a képet a Jenna szöveg mellé tenni.Elõre is köszönöm....és a betük sötétedjenek piros színre 😊
Elõre is köszönöm 😊
P4,Intel Celeron 3,06 GHZ,1024 MB RAM,Sound Blaster Live,Ati Radeon HD2400(AGP)
PLEASE CSINÁLJA MEG VALAKI!!!!Sztem nagyon egyszerü.......én meg nem értek hozzá...am. a PepsiMax az legyen piros és halványodjon el úgy mint Ger-nek az avatarjában...az a fehér nemtom micsoda: ger logója
P4,Intel Celeron 3,06 GHZ,1024 MB RAM,Sound Blaster Live,Ati Radeon HD2400(AGP)