Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Animációsnak kifejezetten örülök, Ladics a nick thx!

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Ebbõl tudna valaki nekem egy logót csinálni?😊
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
ebbõl kéne valahogy , akár forgatással is, annak örülnék ha a csiga benne lenne, de nem muszály, vagy ha nem tudjátok ebbõl a képbõl megoldani, az se baj, akár egy rajzolt is megteszi.Cak cselló legyen. Elõre is köszönöm😄
TDU nick:Xpower6
@ #77979:

Szeretnék logót kérni 120*20-ba.
Háttér egyenlõ legyen az alap kék "csíkkal" , FF-et használok.
Felirat legyen az hogy CASE , vibráljon vagy valami és a mostani pofa helyére szeretném kérni ezt a smile-t Ha lehet 😊
Köszi! Tökéletes.<#worship>#worship>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ez a kép vagy ez:
Rajta a nevem ilyen színekkel vagy stílusban, az, hogy animált-e vagy sem a készítõre bíznám, ahogy neki könnyebb. Nagyon hálás lennék ha valaki megcsinálná.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
de akor vissza állitom.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
nah cseréljem?
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
😄 átvan alakitva van bene fekete csik😄 meg mondtam h kb ilyen kéne:S
deha baj akkor leveszem csak szolj.

Nekem megjeleniti rendesen........ 😊
P4,Intel Celeron 3,06 GHZ,1024 MB RAM,Sound Blaster Live,Ati Radeon HD2400(AGP)

Pls csináljon nekem egy 120*20-as logot!
A '##' (kék) és a 'zsolTi' (piros) szavak változzanak át egymásból ha lehet vmi csillivili módon.
Elõre is kösz!
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
kb. a 4. f0s képet szúrod be (mellesleg ezt meg se tudom nézni), amibõl nem igazán lehet rendes minõségû logot csinálni<#idiota>#idiota>
***Az amatőrnek 100 képből 99 sikerül, a profinak 100 képből 1 ;)*** első kommentem(ps works topicba kezdtem el :) )--->2008. feb. 22. 21:21
***Az amatőrnek 100 képből 99 sikerül, a profinak 100 képből 1 ;)*** első kommentem(ps works topicba kezdtem el :) )--->2008. feb. 22. 21:21
Talán nem jót másoltál... 😊
Ramy: Tudom milyet csinálj nekem! 😊
Amiben villámlik! Amúgy is metes vagyok!
De felõlem felhõk is lehetnek benne, ilyen viharos sztájl.
Na mennyek a fenébe már a pofátlan mindenit!
---Ger----
Legalább akkor ebbõl ak épbõl: errõl a képrõl
És legyen mellé írva hogy Jenna
P4,Intel Celeron 3,06 GHZ,1024 MB RAM,Sound Blaster Live,Ati Radeon HD2400(AGP)
?