Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Betûtípusok:
Elõre is köszi!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
A logómon lévõ betûtipusnak a nevét meg tudnátok mondani?😄
Illetve egy linket is adhattok, ahonnan letölthetem.
Elõre is köszi!
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
most kaptad...
amúgy olvasgass vissza, nagyon nem fogok unatkozni...
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
valamint joguk van válogattni.-.-"ha ilyen leszel,ugyse csinálják meg
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Ha úgy döntessz,hogy megcsinálod akkor ott van a #78174 hsz-be😄
Mi equipo favorito: Real Madrid
Csak kérdezem nem azért,hogy sürgesselek csak azt akarom kérdezni,hogy majd megcsinálod amit kértem?😄
Mi equipo favorito: Real Madrid
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
#78183 ment se mégegyszer...
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Köszi szépen jól néz ki.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

mit kell megint sírni?!?!?!?
nem veszed észre, hogy kb. én vagyok egyedül most?!
ne várjátok már el, hogy mindenkinek csináljak logót... hogy lehettek ennyire türelmetlenek... ááá<#falbav>#falbav>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
és ha nem öltök meg, kaphatnám inkább erre a háttérre?XD
hájj, erre megcsinálná nekem valaki hogy ráírja azt, hogy 'PaBe', mondjuk sárgával, és úgy, hogy átlósan legyenn rajta a képen az írás? kösziii
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.