Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ratyi lett mind..
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Madj irok ide ha kel még ajd egy másik de ha tucc akkor csinálnál még 1 kamionos hátérel is???
Kösz amugy naon sirály let
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
Ebbõl kellene nekem egy logó. Jobb oldalt aranyszínû Falcon87 felirat.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Én ebbõl a képbõl szeretnék egy 120*20-as méretû logót...a hangsúly a fején legyen,és legyen ráírva hogy Mentalista valami jó extrém betûtípussal,az animációt olyanra képzelem, hogy a Mentalista felirat betûnként jelenjen meg.Remélem megtudjátok csinálni nekem!
Köszönöm szépen,további jó idõtöltést mindenkinek!

Jamaica a Jamaicaiaké.
Ebbõl a két képbõl kellene kettõ egyszerû logó.A mostani logóm betû tipusával.A név:Mate94
Köszönöm!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ezt.
Mi equipo favorito: Real Madrid
Szeretnék kérni az alábbi képhez egy horrorisztikusan véres Jim feliratot, a háttérbe pedig valami villámlás szerût.Itt lenne a kép.Megpróbáltam 125X25-sre de csak 125X24re engedi.Kérek valakit csinálja meg!Nagyon köszi!
Most nézem, hogy a vip logo 150x25, akkor sorry.<#worship>#worship>
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
(sztem mostmár elég lesz az offból😉)
logómat megkaphatom vmikor am?😊
csak vicc vooooolt😄
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...