Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
(ne offolj)
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Valaki legyenszíves ebbõl csinálni nekem egy logót..és ha lehet Roland10 legyen rajta és animációs legyen ha kérhetném!köszönöm
Ja és 150*25-ös legyen
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Szeretnék 1 lógót ebbõl a képbõl:
Bal oldalt legyen ez a kép.
Jobb oldalra meg valami jó kis animációval legyen ott,hogy Papamaci.
125x25 legyen a mérete,és ilyen színû legyen vagy is ehez a színhez illeszkedjen:
Elõre is köszönöm..
Mi equipo favorito: Real Madrid
Szerintem találkozunk még<#wink>#wink><#integet2>#integet2>
ilyenre sikerült.. :S
aha, A.N.F. tag vagyok😊

makett.tk
#78151 frissítve

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Valami hasonló képbõl.Szóval valami dinamikus villámlás lenne és aszerint változna h mikor piros szem, mikor rendes kép😊
EZT a képet szeretném ha beleraknátok, lehetõleg minél több legyen benne. De ha nem is fér bele akkor legalább az orra legyen benne és szeretnék kérni a két lámpára valami villogó effektet ami kettõt villan egymás után. Köszönöm elõre is, jó munkát!
Szeretnék kérni egy menõ Killzone 2-es logot ide SG-re.Valami olyasmire gondoltam h háttérben villámlás közben látszódna a piros szemû katona feje, viszont amikor épp nem villámlik, akkor csak egy piros szempár jelenne meg és néha felvillanna a "Jim" név meg a PS3 PSP felirat dinamikus módon.Segítsetek plíz!!Valami félelmetes hangulata legyen, ha megoldható.
További jó munkát<#integet2>#integet2>
@ #78140:

Ebbõl a képbõl össze tudnátok nekem dobni valami jó kis logót, fehér/szürkés, átmenetes felirattal?😊
Elõre is köszi!
Üdv!