Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kéne nekem egy pokeres logo amiben kijön a 4 ász és kiirja azt hogy Dawe
Elõre is köszi<#vigyor0>#vigyor0><#wave>#wave><#worship>#worship>
Szeretnék kérni egy animált avatart (120x20), melyben szerepeljen a nick nevem: Rubio (kis betû, nagy betû mindegy), de semilyen más ötletem sincs, szabad a pálya...
Elõre is köszönöm!
Valamelyik mester csinálhatna valami animációs, vagy 120x20 mozgó avatart ezzel a becenévvel:
H©Re$z™
1000 hála elõre is <#help>#help>
<#worship>#worship>
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
TDU nickname:lowlama
east side west side suck my ballz holy shit suck my dick and now lick my ass by:me
Sry ha vki dolgozik rajta
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
De markolot már találtam márcsak traki vagy kamion kell<#mf2>#mf2><#kocsog>#kocsog><#integet2>#integet2><#taps>#taps>
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
ez a logomühely topic, itt senkisem foglalkozik a gyerekes távirányítós kamionoddal szerintem...<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#pias>#pias>
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
nekem kéne 1 logo bár nem jutott még eszembe de segítsetek légyszi hogy hogy nézhet ki 1 édesvizipimpli (mozgó)<#integet2>#integet2><#idiota>#idiota><#nemtudom>#nemtudom>
eéõre is köszönöm !<#ravasz1>#ravasz1>
Mi equipo favorito: Real Madrid
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
De ha gondolod akkor segithestz mert kéne csinálni egy topikra bannert ha akarsz segiteni akkor irjál privibe köszi grat még100szor xD

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"