Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és utána(mármint ettõl jobbra a feketeségben) ezüst&fehér betûkkel hogy "Tyrael" ha lehet 150*25öst kérnék😄 köszönöm!!!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
szal ebbõl kéne egy csík, a feje, és a keze legyen benne, hogy látszódjon hogy gondolkodikXD És ha megis van améretre szabottt logó mit kell majd tennem vele?

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
És a szöveg legyen kék zöld vagy a tábla?
Most jó?
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
erre a képre egy NBI1513-as felíratot és és fehér és menyen oldalra mint egy futó szöveg elõre is köszönöm szépen

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
a képet(csak a new hollandosat)ha meg tudjátok oldani animáltan,az még jobb,a többit rátok bízom,remélem valami fasza kerekedik ki belõle,elõre is köszi!2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Szeretnék egy olyan logot kérni, amin fekete alapon jobbról 'bejön' saját betûtípusával egy Iron Maiden felirat.
120*20-as legyen a mérete. Mozilla Firefox-ot használok.
Elõre is köszönöm.
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
am én excellel szoktam 😞
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Tudnátok egy Szabi feliratos kék és zölden villogó rendszámot csinálni nekem?Nagyon megköszönném!<#worship>#worship>
ÜDV.Szabii98
I met God. She's black
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
visitor
?
#78354: nincs mit
east side west side suck my ballz holy shit suck my dick and now lick my ass by:me
Valaki be tudná szerkeszteni ezt a piros kézírást egy nem vip logóba?
IE-t használok. (csak a piros kézírás kellene a logóba és a háttérszín maradjon az a kék ami jelenleg is van ha nem nagy probléma. valami effektet is tehettek rá nyugodtan! Köszönöm!
A kép:
Vagy második lehetõségként ebbõl a képbõl valami frankó kis logót ugyanezekkel a paraméterekkel:
Mégegyszer köszi a készítõknek elõre is! 😉
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
***Az amatőrnek 100 képből 99 sikerül, a profinak 100 képből 1 ;)*** első kommentem(ps works topicba kezdtem el :) )--->2008. feb. 22. 21:21
Ez a kép legyen rajta.És valami Animációval kegyen ott,hogy Papamaci.
Ehez a színhez illeszkedjen:
Jahh és 150x25 legyen a mérete.
Elõre is köszönöm😄
Mi equipo favorito: Real Madrid

Szeretnék egy olyan logót kérni amin ez a mozdony elmegy balról-jobbra és útánna jöjjön be az, hogy GeryM41.
A más név ne tévesszen meg senkit, ezen a fórumon szeretném használni...
A logó mérete a rendes méretû legyen.
Elõre is köszönöm a munkátokat!
Üdv!