Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
szerintem nem "pici" átalakítás...
Manchester United Premier League:10|FA Cup:11|League Cup:2|Community Shield:17|Champions League:3|FIFA Club World Cup:1 Glory Man United!!!
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
Mondjátok, meg ha nem csináljátok, mert akkor nem figyelgetem a topikot meg ilyesmi. 😊
Sõt akkor kiötlök valami más megoldást talán.
Köszi!
---Ger----
Egy barátomnak, Hornando-nak kéne nem VIP logó. Amit szeretne, az, hogy a lámpa világítson néha mint nekem és a neve (Hornando) pulzáljon és átmenet legyen rajta. Elõre is köszöni!
Ebbõl képbõl:

http://www.vezess.hu/zsebgarazs/
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
am 78555 faintos lett. 😉

***Az amatőrnek 100 képből 99 sikerül, a profinak 100 képből 1 ;)*** első kommentem(ps works topicba kezdtem el :) )--->2008. feb. 22. 21:21
Vki tudna nekem is 1 picit alakítani?? (vagy pedig aki csinálta nekem "Mirk") Maradhat a Di Santo csak a képet kellene kicserélni rajta erre(lehetõleg az egész motor legyen rajta nem baj ha túl picinek látszik!!!):
Köszönöm szépen elõre is!!!!
Manchester United Premier League:10|FA Cup:11|League Cup:2|Community Shield:17|Champions League:3|FIFA Club World Cup:1 Glory Man United!!!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
valaki készitene nekem egy logót? nekem semmi türelmem,ikhletem:S
hasonlo legyen mint contié😄 és a vége illeszkedjen a csikomhoz😄
150x25 legyen😄
és legyen rá irva hogy 94mike,elöreis köszönöm😉
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
nemtom, na mindegy, bocs. 😄
Pain is inevitable. Suffering is optional.
nemigaz, egyszerûen zseniálisak ezek a logók, ügyesek vagytok, gyerekek 😊 (Y)
Pain is inevitable. Suffering is optional.

ebböl ki tudtok hozni valami szépet?

***Az amatőrnek 100 képből 99 sikerül, a profinak 100 képből 1 ;)*** első kommentem(ps works topicba kezdtem el :) )--->2008. feb. 22. 21:21
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...