Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy exe-t küldtem, becsomagolva
nem sürgetek senkit...
... de ha senki nem akarja megcsinálni akkor legalább azt mondjátok meg, mert akkor nem szenvedem magam szét azzal hogy nézem a topicot. Nem is valami extranagy munka lenne.
(mielõtt beoltanátok... nem szeretek gifekkel szenvedni 😛 ...ez van )
...
köszi
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Ennyire nehezet kértem,hogy senki....<#sir>#sir>
79578<#nezze>#nezze><#help>#help>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
ebbõl kénne nekem logó 😄 (nonicks felirat legyen rajta 😄)
120*20 -as méret
Firefox böngészõ
(ja amúgy a Cold War -os rész kénne a logóba 😄)
ELÕRE IS KÖSZÖNÖM!
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
ja és ha megoldható vmi olyan animáció, hogy a kamion elindul, utána tesz egy 360 fokos kört, majd jön egy másik kamion, megismétéi ugyanezt és utána visszajön ugyanez. köszi :c
Pain is inevitable. Suffering is optional.
...április bolondja 😄
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
Köszönöm.
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Ha valaki elég kreatívnak érzi magát valamilyen logot készíthetne a számomra. 😊 A lényeg, hogy valamilyen szinten mozogjon vagy villogjon és a nevem szerepeljen benne, köszönöm. 😊
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
Kérnék egy logót. 120*20-as. FF-ot használok.
Ezt a képet kéne beleilleszteni ehhez hasonló stílusban, csak sötét helyett lehet világos tónusú, mint a zászló. Átmenet legyen.
Névnek elég, hogy IMMO. Meg max vmi kis effekt mint a mostani logómban.
Kösz elõre is, ha valaki foglalkozik vele. 😊
sry, nemfigyeltem, azthittem az az alatt lévõ az 😄
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.