Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
másikból csináltam meg
A kérés ugyanaz mint lent irtam
Képek:

valaki ebbõl a GOLF ból csinálna nekem logót?😄 pl hogy a hátsó lámpa legyen benne. lényeg hogy a kocsi hátulja legyen benne^^) és a mostani betûtipussal legyen rá irva hogy 94mike😄 és valamit animáljon...) többit a kovácsokra bizom.) Thx elõreis aki megcsinálja:
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
Amugy meg nemsokat kellett volna visszaolvasni😊
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Ezt a képet balrol:
Ezt a képet meg jobbról:
És a háttér ijen szürkés és ha lehet neonkéken villogjon az hogy MANos Viktor.
?én köszönöm
★ G E R Y ★
?:Sén érzem mindig úgy, hogy ilyet bárki tud, azért sem linkelek soha képet😄
Elõre is Köszönöm
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
nem szeretek ilyen sablon-logokat csinálni<#szomoru1>#szomoru1>
Ebbõl a képbõl szeretném a bal sarokba azt a két Ászt egy fekete hátteret hozzá és neon zölddel bele hogy Gerypapa95 és ha megkérhetem akkor az villogjon így szépen lassan vagy egyszer eltûnjön majd lassan visszajöjjön amelyiket könnyebb megcsinálni ! remélem meg csinljátok ! elõre is köszi
★ G E R Y ★

szerintem.
semmi bajom sem a focival, sem a kamionokkal, se a kocsikkal, de nem nagyon tartoznak az érdeklõdési körömbe, mindezek ellenére nagyon szívesen megcsinálom az ilyen kéréseket is, ha van rá ötlet. de az, hogy mindenki UGYANOLYAN témában kér logot, kurvára unalmas. nem szeretek "dolgozni", tulajdonképpen saját magam szórakoztatása céljából és unalomûzés képpen csinálok logot.
ha dühkitörésem van, rábaszok egyet az asztalra és meg van oldva a probléma, nem kezdek el anyázni a másiknak meg hasonlók<#nyes>#nyes>
És semmi baj én is bunkón viselkedtem most...😊
ha tudtok, akkor várjatok kicsit, hátha ihletet kap valaki és megcsinálja, mást nem tudok tanácsolni😊
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"