Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szívesen
MANos Viktor
Nagyon szépen köszönöm a logot!<#worship>

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

MANos Viktor
Ohhhh ISTEN VAGY!!!! <#wow1><#vigyor2><#worship><#wave>

másikból csináltam meg
MANos Viktor
Nah felteszem mégegyszer a képeket h együtt legyenek:
A kérés ugyanaz mint lent irtam
Képek:

crack...<#idiota>
hungary27
RAMy te ha lejár a photoshopod mit csinálsz?<#confused>
94mike
szi mindenki!
valaki ebbõl a GOLF ból csinálna nekem logót?😄 pl hogy a hátsó lámpa legyen benne. lényeg hogy a kocsi hátulja legyen benne^^) és a mostani betûtipussal legyen rá irva hogy 94mike😄 és valamit animáljon...) többit a kovácsokra bizom.) Thx elõreis aki megcsinálja:

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

csipa94
Akkor kérhetek 1 Logót? (más képbõl)<#smile>?

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

jó lenne
MANos Viktor
Itt a másik kép:

MANos Viktor
FeltegyeM?

én köszi
<#law>
az elsõ kép nem jön be
MANos Viktor
Szia! Nekem megcsinálnád aa nevem amit kértem mert irták h nembiztos h lesz..😞

<#eljen><#integet2>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

csipa94
sziasztok! Bocsánat h paraszt voltam,ez csak hirtelen dühkitörés volt! Nem akartam se vitát,se háborút ebben a topikban! Elnézést kérek a tõrténtekért!<#email>

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

MANos Viktor
Mért?:S<#szomoru1><#sir>

dafos
WOW <#guluszem1> na ezt nevezem! nagyon JÓ LETT! KÖSZÖNÖM SZÉPEN!<#worship>

kommersz
Szerintem nem fogsz logot kapni.
Amugy meg nemsokat kellett volna visszaolvasni😊

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

már túl vagyunk rajta

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

MANos Viktor
Sziasztok! Lenne egy kérésem
Ezt a képet balrol:

Ezt a képet meg jobbról:
És a háttér ijen szürkés és ha lehet neonkéken villogjon az hogy MANos Viktor.

Máté94
Hát te is egy bunkó ember vagy!
?
igen, mivel az a nevem 😊
én köszönöm
gerypapa95
húú..ez nagyon komoly lett ! köszönöm szépen Ramy ha szólíthatlak így 😄 ! köszönöm !<#worship><#worship>nekem bejön így lehet neked nem de nekem igen ! zsíír !

&#9733; G E R Y &#9733;

?:S
szerintem jól néz ki.

én érzem mindig úgy, hogy ilyet bárki tud, azért sem linkelek soha képet😄

SG rock
A nick nevemre gondoltam: SG rock !
Elõre is Köszönöm

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

<#worship>
nem szeretek ilyen sablon-logokat csinálni<#szomoru1>
<#eljen><#smile>

gerypapa95
na sziasztok mivel kértem egyet de azt irtátok hogy olyat nemfognak nekem csinálni ezért kérek még1-et remélem ezt megcsináljátok !

Ebbõl a képbõl szeretném a bal sarokba azt a két Ászt egy fekete hátteret hozzá és neon zölddel bele hogy Gerypapa95 és ha megkérhetem akkor az villogjon így szépen lassan vagy egyszer eltûnjön majd lassan visszajöjjön amelyiket könnyebb megcsinálni ! remélem meg csinljátok ! elõre is köszi

&#9733; G E R Y &#9733;

dafos
További szép napot Mindenkinek!

dafos
<#idiota>az lehet... na de mindegy 😄 Õ így oldja meg a dolgait... és értettem, hogy nincs bajod a kamionokkal, csak tudod... ha olyan ember olvas olyat, hogy a kamionos téma uncsi, akinek mindene a kamion... annak elég rosszul tud esni... na de nem baj. Az Õ nevében is bocsánatot kérek. Minden jót és köszönjük.

nem reagálás a kommentre=nem csinálja meg senki
szerintem.
atika223
hy
na nem csinálná meg valaki?

DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa

az, hogy beszúrsz egy képet és kérsz rá egy nevet, meg beírod, melyik oldalon legyen, közel sem ötlet.
nem tudom... ennyire félreérthetõ vagyok vagy nem fogalmaztam rendesen?
semmi bajom sem a focival, sem a kamionokkal, se a kocsikkal, de nem nagyon tartoznak az érdeklõdési körömbe, mindezek ellenére nagyon szívesen megcsinálom az ilyen kéréseket is, ha van rá ötlet. de az, hogy mindenki UGYANOLYAN témában kér logot, kurvára unalmas. nem szeretek "dolgozni", tulajdonképpen saját magam szórakoztatása céljából és unalomûzés képpen csinálok logot.
ha dühkitörésem van, rábaszok egyet az asztalra és meg van oldva a probléma, nem kezdek el anyázni a másiknak meg hasonlók<#nyes>
dafos
Rendben köszönjük szépen 😊

dafos
Hát igen.. ezeket látjuk is... dehát ha már valami ötletet adunk, abból már nem olyan nagy dolog kitalálni hogy mi hogy legyen... elvégre a kezdõlökést megadja.
És semmi baj én is bunkón viselkedtem most...😊

értem, csak nem szívesen ad ki az ember olyan munkát, mivel nincs megelégedve. éshát olyan témában alkotni ami nem a szíve csücske nehéz😊 ezt fogadd el. itt tényleg olyanok vannak akik szabad idejüket "áldozzák" fel, hogy kéréseket teljesítsenek, ezért nem követelhet senki semmit😊

ha tudtok, akkor várjatok kicsit, hátha ihletet kap valaki és megcsinálja, mást nem tudok tanácsolni😊

pl. a #79640-es megmozgatta a fantáziámat, simán megtudnám csinálni, csak az a gond, hogy túl kicsi lenne és nem látszódna belõle semmi :/
chhaya
Vki tudna csak annyi változtatást eszközölni a logómon, hogy másik betûtípussal írja a nevem? Animálva. Köszi!

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

dafos
A mûvelõdni-t arra értettem, hogy azt a topikot olvassa... tudom hogy hol lehet mûvelõdni és ezt Õ is tudja... az meg hogy smileykat küldött... átmeneti dühkitörés... ( Nem szereti ha a kamionokat "fos"-nak nevezik... ill. magát a kamionos témát )

én se<#eljen>
Matt07
nem kell fantázia hozzá csak úgy megcsinálni ahogy ti leírjátok..lehet h úgy vmi igénytelen munka jön ki,olyat én meg nem adok ki a kezembõl..

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

sry a bunkó stílusomért, ilyen vagyok 😉
dafos
Persze-persze ezt értem is, nem kötelezhetjük õket arra, hogy megcsinálják, de akkor legalább valami kis üzenetet, hogy nem tudjuk megcsinálni... és ne olyat hogy uncsi a téma... Na még1x bocsánat az elõzõbbiekért! Üdv: Gabi