Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
aki kicsit alazattal es turelemmel es nem mellesleg becsulettel(hulye szo kovetkezik-> logokihordas) viseltetik a mesterek irant, az ido utan szerintem meghalalja magat...
tessek szepen kivarni a logokat turelemmel es tessek szepen berakni es "viselni" ha mar ennyit szenvedtek a majszterek vele =)
szvsz!
uff oldreg said^^
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
de pont ezért nem akartam megcsinálni, mert kevés képkockával ronda
de ha neked tetszik, akkor ok...
ilyenre lehet megcsinálni, ez a 8kB kevés
Azt hozzátenném, hogy Veled semmi bajom, mert te is csináltál már nekem minimum 4 logót amit igen sokáig használtam. 😊 És volt már ilyen színváltós lógom is, szóval nem lehetetlen... de ez most már sztornó.
És 5 év alatt megtanultam, hogy mi és hogy megy itt az sg-n és nem is vagyok kisgyerek, aki nem érti meg.
Itt válaszolnék Neked Ramy. Tudom hogy nem robotok vagytok, sztem fejbõl vágom már a szabályzatot is annyiszor betöltõdött a szemem elõtt 😊. És nem pár héttel ezelõttiekre gondoltam, hanem sokkal régebbiekre.
na de ez már tényleg nagyon off topic, szóval én kérek elnézést az egész dologért, majd megoldom valahogy 😊 esetleg kreativoskodom picit 😊
...értelmetlen mondatokért bocsi. fáradt vagyok már 😊
...
egy korábbi hsz-emben már közöltem, hogy nem robotok vagyunk, gondolkozz már egy kicsit
pár héttel ezelõtt még úgy volt, ahogy leírtad, több logo is érkezett egy kérésre, de mióta minden 2. ember ugyanabban a témában kér, senkinek nincs kedve hozzá, és gondolom ideje sem
meg azt is nézd, hogy 3 állandó logokovács van, Suzaka, Matt és én. ez rohadt kevés. az, hogy néha 1-1 ps skilles emberke betéved ide, az csak egy dolog.
és egyébként meg olvasd el a bannert, nem vagyunk kötelesek megcsinálni semmit sem. a nem válaszolás a hsz-re = nem csinálja meg senki, szerintem.
gondolom senkit sem erdekel, meg senkire nincs hatassal, de azert gondoltam megosztom hogy erezzetek a torodest es a kulonbseget. regebben kert valaki egy logot nem telt el 1 nap es kaptak logot...1et? volt hogy tobb jott. En egy hete kertem egy szimpla szinvaltosat, erre most is csak egy "nem" et kaptam, kozbe mar csinaltak x db-ot masnak.
ergo: nincs értelme kérni semmit se, mert random választjátok ki hogy kinek csinaltok logot.
mellekesen megjegyzem hogy nem hetente jarok logot kerni masokkal szmben.
nah off vege.
Sok sikert kivanok a tovabbiakban 😊 egesz jo logokat keszitettek azert 😊
...
azert koszonom a segitseget 😊
...
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
a témája a Men of War legyen:
vmi tank kéne háttérnek,ha vmi jó ötlet van akkor keresek méh képt.
A felirat LT.ZOLE legyen thx elõre is
Tiszt.:
LT.ZOLE
Többieknek meg kösz 😊 (Privátot ne írjon pls aki MÉG nem kapott logot, Lammerre is én írtam rá hogy megcsinálom neki, mivel nem nyávogott minden órában h "nem siettetlek, de készül-e?" meg tudom hogy õ használja is)
tényleg jól néz ki😊
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
(bocs a keppszlokkert!) <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#worship>#worship>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
..::_\'Csoby\'_::.. Loading.... [ ████_____ ] ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶