Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Szóval a kép és a betûtípus rendben van. És úgy szeretném, hogy fehér háttér, de úgy hogy legyen átmenet a kék fejléc miatt.. És a Coraline név pedig álljon kékbõl fekete átmenetbõl. Köszi és bocsánat =)
Csak egyet kérek:
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Képet nem nagyon tudok adni csak leírni mmit szeretnék.
A háttér a sötétszürke
Úgy képzeltem el hogy:
- Piros/ és fehér alapú, fekete peremû a mostanihoz hasonló betûkkel!!!
Lewyty feliratok jönnének be balról úgy hogy még pont látszódjon... és animációval jönne rá egymás után még pár..(más pozíció... szög...)
(Olyan hatással mintha egymásra dobálnád õket)
Közben az elõzõek halványodjanak el mögötte..
És ne töltse be az egészet.. csak a bal oldala legyen aktív
Kb 5-6 darab gyorsan utánna halványodjon és kezdõdjön újra...
Ez lenne az elképzelésem... remélem valaki megoldja és tetszeni is fog...
Szólok hogy minõségit szeretnék... ha nem vagyok túl pofátlan.<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
ebbõl a képbõl szeretnék kérni egy simam éretû logót, a fekete részen lehet egy olyasmi felirat animálva, hogy DAVID! XBOX360 FAN! de ez nem fontos ha nem megoldható
köszönöm!

h melyik képet rakja be az illetõ azt rábízom. vagmafia.com
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Tudom, hogy soha nem kérek egyszerût :D
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
( Ha van rá mód akkor lehetne egy olyan mintha statikus zörej/film grain szerû effekt zavarná a képet?ha nem,no problem)
Köszönöm szépen.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
elõre is köszönöm!

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
ha valakinek van más ötlete megoszthatja.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
a felsõ része ahol még zöld a háttér legyen benne, nem muszáj az egész. ha valakinek van valami jó ötlete animációval kapcsolatban azt rátok bízom, akármit felhasználhattok a képrõl.
elõre is kösz.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
fasza lett, köszi :)
mi ez a hang?
Evvel a képpel kérnék 1 logót! Név CB:Keszeg és valami extra ha lehet!
Ez a kép az megy 1 másik fórumra! Ennek a képnek a neve Peti ha lehet valami extra lehetne benne!

CB:Gépsárkány
Szeretnék kérni egy logót 150x25-ös(VIP) méretben ezzel a képpel
A képen az aláírás nem tudom zavaró-e, de a szép részeken nincs.
De ha nem kivitelezhetõ megteszi más is.
Köszi elõre is. <#wink>#wink>
mi ez a hang?

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Nem vagyok vip, szoval ha minden igaz akkor 120X20 és 8kb. :D
A háttér az sötét árnyalat legyen, és ez a kanji legyen rajta valami szép szinnel. Talán arany vagy zöld. És ha még kérhetem akkor valami high tech scifi style legyen. :D
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
amúgy jó lesz, bár lehetne kicsit világosabb a szöveg, hogy jobban látszódjon :)

http://agyiszint.hu/posts/2010/12/09/agyiszint/Autumn_Tree_by_Angela_T.jpg
A fának lehetõleg a koronája látszódjon, mellette pedig a következõ szöveg: autumnfuck
Elõre is köszi! :)
Szeretnék kérni egy 120*20-as logót ebbõl a képbõl, Tomi névvel, elõre is köszi!:)
#96067 : Error 403 hozzáférés megtagadva !
http://indafoto.hu/Thomson